Sutra startuje novi rijaliti šou

Izvor: svetplus.com
Postavljeno 15 Dec 2010

U četvrtak 16. decembra u 21 sat na Prvoj srpskoj televiziji biće prikazana prva epizoda realitya “Radna akcija” koji ima humanitarnu misiju – pomoći porodicama koje žive u teškim uslovima.

Reč je o programu urađenom po američkom šouu “Extreme Makeover – Home Edition”. Svaka epizoda ima porodicu suočenu sa nekom vrstom nedaće: teški životni uslovi, bolest nekog člana porodice ili neka druga katastrofa.

U Americi je šou pomogao brojnim porodicama koje su ostale bez krova nad glavom posle uragana Katrina, kao i onima koji se dugo bore sa teškim bolestima kao što je AIDS. Cilj domaće verzije ovog šoua takođe je pomoć ljudima koji teško žive. Veliki broj majstora i volontera spreman je da tim porodicama u potpunosti promeni uslove stanovanja, što podrazumeva kompletno renoviranje enterijera i eksterijera, kao i sve potrebne popravke i poboljšanja.

Celokupan posao se obavlja u roku od pet dana, a za to vreme prodica kojoj se pomaže je kod rodbine ili prijatelja. Prva porodica kojoj će “Radna akcija” promeniti život su Milanovići iz Beograda. Jelena Milanović (32) sa troje dece i ocem Slobodanom živi u trošnoj kući od 29 kvadrata.

Reklame

1 komentar

  1. Markovic Sladjana said on 18/12/2010 at 15:13

    Svaka čast onome ko je smislio i pokrenuo ovakav rijaliti šou.Šou je izazvao veliku senzaciju i interesovanje u mom gradu.Gledajući ga sve vreme ja sam plakala jer me je životna priča Milojevića iz Beograda dirnula do suza.I sam živim u identičnim životnim uslovima,samohrana sam majka sa dva deteta i bolesnim ocem majku sam izgubila pre desetak godina od kancera.Puno je nas sa istim životnim priča koje ovakve priče dirnu do suza.
    Još jednom puno čestitki i zahvalnosti kompletnoj ekipi rijaliti šoa “Radna akcija” što neko misli i na nas “jadnike”.Pozdrav iz S.  

Ostavite komentar