Svetlana Rističević varala Marjana sa celim selom !?

Izvor: Kurir
Postavljeno 13 Dec 2010

Novi Karlovci jednoglasni su u oceni bivše supruge Marjana Rističevića.

- Svetlana Rističević nije sva svoja! – rečenica je koju smo čuli od većine stanovnika sela Novi Karlovci, od Mire prodavačice u dragstoru u centru sela, preko komšija, do Marjanovih roditelja Milke i Anđelka.

- Ona nije normalna, celo selo to zna. Marjan je miroljubiv čovek i dobar domaćin. Pa on mrava ne bi zgazio, a kamoli tukao vlastitu ženu – rekla nam je prodavačica Mira.
U kafiću blizu dragstora dva momka Ivan Gavrilović i Marko Janković potvrdili su nam Mirinu priču.

- Svi znaju da Svetlana nije sva svoja, što bi naš narod rekao. Javorka je super, o njoj imamo samo reči hvale. Za ovu prvu nemamo komentar.
Komšinica Koviljka Marković bila je raspoloženija za priču:

- Marjan je držao Svetlanu kao malo vode na dlanu. Plaćao joj je dugove, kupio kola, otvorio joj kafić da bude gazdarica. A ona je bila sa celim selom, što se kaže – ko je nije pitao, nije je imao. Vucarala se s vojnicima… Ma, sa svima. Da je moj muž na Marjanovom mestu, ko zna šta bi joj uradio – rekla nam je Koviljka.

Nena Petrović, takođe komšinica, potvrdila je Koviljkinu priču i dodala:
- Za sve uvrede i laži koje je Svetlana iznela protiv Marjana trebalo bi da bude tužena, mada, bojim se, poznajući njega, da od tužbe neće biti ništa. On je mnogo dobar i sažaliće se na njeno malo dete, koje nije krivo što ima majku kakvu ima.

Međutim, tužba je već sastavljena i biće podneta ovih dana, rekla nam je još na vratima Marjanova sadašnja supruga Javorka Rističević.

- Ovo što preživljavamo ovih dana i ja, i mama, i tata (misleći na Marjanove roditelje Milku i Anđelka, prim. aut.) strašno je! Rešila sam da presavijem tabak. Oni su stari ljudi i ne mogu da shvate da osoba koju su osam godina izdržavali iznosi takve laži o njihovom sinu. Na sudu će morati da dokaže sve ono čime nas je klevetala. A neće moći, jer ništa nije istina – poverila nam se potresena Javorka.

- Bila sam prisutna kad joj je Marjan davao novac. Bilo mi je žao, govorila sam mu: Daj joj dok se ne snađe. Ona sada priča da joj ni kola nije kupio on, a postoje ugovori o tome da jeste. Kako je nije sramota – pita se Javorka.
Marjanova mlađa sestra Zorica Tešić takođe ne može da dođe sebi zbog niza uvreda koje su iznete na račun njenog brata.

- Posavetovala sam svoju snaju da je tuži, iako će se možda moj brat ljutiti. Ovome se mora stati na put. On je mnogo dobar čovek i mislim da mu se sve to i dešava upravo zbog toga – rekla nam je Zorica.

Po svemu sudeći, epilog ove priče dobićemo na sudu. Za drugu stranu, razume se, moraće da se sačeka Marjanov izlazak. A šta će tada biti, i šta ćemo još otkriti, saznaćemo uskoro. Kraj „Farme“ se bliži.

Reklame

2 komentara

  1. jani said on 07/01/2011 at 21:19

    Pa na slici se vidi i svakome, ko ima iskustva u seksu, je sve jasno, ko beli dan. Ta njezina crvena boja na obrazu. To je zbog njezinog užitka. To znači, da je sve to radila na prostovoljnoj bazi.

  2. jani said on 07/01/2011 at 21:22

    Ali moram priznati. Taj gospodin političar stvarno je imao ukus…

Ostavite komentar