Svetski naj razvodi godine!

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 07 Dec 2010

Poznati časopis „People“ objavio je pet najvećih raskida slavnih osoba ove godine, a čitaoci časopisa mogu da glasaju koji je za njih bio najveći-najstrašniji-najveće iznenađenje.

Eva Longorija i Toni Parker

Iako se dogodio nedavno, razvod ”očajne domaćice” i košarkaša, jedno je od najvećih iznenađenja godine. Eva i Toni u vezi su bili sedam godina, a poslednje tri u braku. Iako su najavljivali ”večnu sreću”, to se ipak nije dogodilo. Longorija je otkrila Parkerovu prevaru (ili prevare?) i zatražila razvod.

Sandra Bulok i Džesi Džejms

Jedna od priča koja je šokirala javnost je ona o razvodu glumice Sandre Bulok i njenog supruga Džesija Džejmsa. Nitko nije mogao da veruje da je Džejms predivnu Sandru varao s istetoviranim Mišel Mek Gi i Melisom Smit, ali i s brojnim drugim ženama. Tako je završio petogodišnji brak glumice koja je ove godine doživela svoj najveći uspeh u karijeri – osvojila je Oskara.

Kortni Koks i Dejvid Arketi

Kolege glumci rastali su se nakon 11 godina braka, što je za holivudske pojmove veoma dug period. Priznali su da problemi u braku traju već dugo i izjavili da će sigurno ostati prijatelji i odgovorni roditelji svojoj šestogodišnjoj kćeri Koko.
Kristina Agilera i Džordan Bretman
Venčali su se 2005. godine, ali nakon pet godina braka i rođenja deteta pevačica je zatražila razvod od muzičkog producenta. Kao razlog za prekid navela je ”nepomirljive razlike”, a zatražila je i starateljstvo nad njihovim sinom Maksom koji će uskoro napuniti tri godine.

Al i Tiper Gor

Iako ne pripada listi velikih holivudskih zvezda, razvod bivšeg potpredsednika SAD-a šokirao je Amerikance. Al i Tiper Gor objavili su da se razvode nakon dugih 40 godina braka, a odluku su, kako kažu, doneli zajedno.

Reklame

Ostavite komentar