Tajno venčanje Anđeline Džoli i Breda Pita

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 15 Dec 2010

Najslavniji holivudski par će, navodno, da se po hindu običajima venča početkom naredne godine u Indiji.

Prema pisanju britanskih tabloida, Anđelina Džoli i Bred Pit su zaokupljeni tajnim pripremama svog venčanja koje bi trebalo da se održi prema hindu običajima početkom 2011. godine u romantičnom Džodpuru, velelepnom gradu u indijskoj državi Radžastanu.

Indijski list “Tajms of Indija” tvrdi da će se slavni holivudski par venčati prema svadbenom hindu ritualu “feras”, koji se sastoji od kruženja oko svete vatre, a da će ceremoniju nadgledati njihov duhovni savetnik, Ram Lal Sijag (84).

Vremešni guru nije želeo ni da potvrdi ni da demantuje ovu vest, mada dobro obavešteni izvori navode da su pripreme za venčanje “uveliko odmakle”.

Prema istim izvorima, zahvaljujući jogi, koju svakodnevno praktikuju i izgovaranjem “mantri” koje odredi njihov guru Sijag, dvoje poznatih glumaca ostvarili su mir i harmoniju i osnažili svoju vezu, te su sada spremni da stanu na “ludi kamen”.

Portparoli slavnog para, koji je u vezi pet godina i imaju troje biološke i troje usvojene dece, za sada ništa nisu komentarisali.

Reklame

Ostavite komentar