Tanja Savić se porodila u Australiji

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 29 Dec 2010

Tanja Savić porodila se noćas u Australiji i na svet donela zdravog dečaka, prenosi “Puls“. Iako je predviđeni termin za porođaj bio 25. decembar, ona se porodila po srpskom vremenu 28. decembra u večernjim satim, a po australijskom vremenu u jutarnjim satima.

Porođaj je prošao u najboljem redu, nije bilo nikakvih kompikacija pa se i mama i sin osećaju odlično. Ponosni otac, Dušan, sa koji se Tanja još uvek nije venčala celo pre podne proveo je u bolnici sa Tanjom i sinom kom još uvek nisu dali ime. Pre nego što se pevačica porodila, dogovarali su se, pošto su znali da će biti dečak, ali još uvek se dvoume između dva imena koja im se dopadaju.

Tanji i Duašnu su već počele da stižu čestitke, a Saša Popović je u ime Granda poslao 5.000 evra, a tek joj sprema veliki poklon i naravno, slavlje kada Tanja sa porodicom stigne u Srbiju! Trebalo bi da dođe na proleće čim bude mogla da putuje, a tada će, kako je ranije planirano, napraviti svadbu i krštenje.

Podesećanja radi, Tanja je negde na polovini svoje trudnoće od glavnog čoveka “Granda” tražila da ode na trudničko bolovanje kako bi mogla na miru da uživa u Australiji daleko od svih znatiželjnih pogleda i sa svojim budućim supurgom.

Reklame

Ostavite komentar