Vesna Vukelić Vendi objavljuje roman “Trgovci dušama”!

Izvor: poznati.info
Postavljeno 26 Dec 2010

Roman Vesne Vukelić Vendi koji nosi naziv “Trgovci dušama” po svemu sudeći će ugledati svetlost dana po njenom izlasku sa popularnog imanja u Lisovićima. Vendi je najavila da će njen novi roman otkriti najveće tajne estrade koje su godinama skrivane!

Moj roman “Trgovci dušama” će demaskirati i razložiti sve estradne paravane koji godinama kriju blud i skrnavljenja, a isijavaju glamurom časti i poštenja. Uskoro! – napisala je Vesna Vukelić Vendi na svom privatnom facebook profilu pred ulazak na “Farmu”.

Vendi u glavnoj ulozi
Vesna Vukelić Vendi je takođe snimila i film “Draga Mašin u ormaru” gde je dobila glavnu ulogu. Producent ovog filma je Nebojša Pajkić, dok scenario i režiju potpisuje Isidora Bjelica. Međutim iako je film sniman pune dve godine, još uvek nije doživeo premijeru zbog nestanka snimljenog materijala za koji je Isidora Bjelica optužila državnu bezbednost? Scene filma koje su nestale su snimane u Instanbulu, a među njima su i ljubavne intrige kao i vrele lezbijske scene Drage Mašin koju glumi aktuelna “farmerka”.

Reklame

Ostavite komentar