Viktora Savića devojka uhvatila kako se ljubi sa Mirkom Vasiljević

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 30 Dec 2010

Kad se saznalo da su glumci Viktor Savić i Tamara Dragičević u vezi, većina poznavalaca javne scene pomislila je da je reč o “marketinškoj ljubavi”, odnosno da njihova romansa treba da privuče što više ljudi da pogleda film “Montevideo, Bog te video”, jer oboje igraju u njemu. Ipak, među njima su postojale iskrene emocije.

Ovaj par se nije upoznao na snimanju “Montevidea”. Pre toga zajedno su radili na predstavi Juga Radivojevića “Igra u tami”, gde su imali glavne uloge. Pošto oboje u toj predstavi igraju izrazito emotivne likove, izgleda da su ih karakteri malo povukli, pa se glumački par zaljubio.

Rad na filmu “Montevideo” samo im je omogućio da se još više zbliže. A pošto je Viktor u dosadašnjem ljubavnom životu bio prilično neuhvatljiv, činilo se da je konačno našao pravu devojku za ozbiljnu i stabilnu vezu. Ipak, to se nije desilo.

Sve je bilo u redu dok Viktor na jednoj zabavi nije podlegao čarima mlade glumice Mirke Vasiljević, a da stvar bude gora, Tamara ih je svojim očima ugledala kako se ljube. U tom trenutku svima je sve bilo jasno. Bez mnogo drame, par se razišao.

Reklame

Ostavite komentar