Aleksandra Jeftanović maznula bivšeg dečka Jelene Stožinić

Izvor: Press online
Postavljeno 05 Jan 2011

Voditeljka „Farme” otpočela pre mesec dana vezu sa biznismenom Aleksandrom Sašom Švrakom, sa kojim se pre ulaska u popularni rijaliti zabavljala atraktivna manekenka

Aleksandra Jeftanović otpočela je novu ljubavnu vezu sa beogradskim biznismenom Aleksandrom Sašom Švrakom, inače bivšim dečkom manekenke i dojučerašnje farmerke Jelene Stožinić! Kako Press saznaje, atraktivna voditeljka TV Pinka i rijalitija „Farma” od razvoda sa rukometašem Ognjenom Kajganićem nije bila ovoliko zaljubljena, a u prilog tome govori i podatak da se ona i Aleksandar bukvalno ne razdvajaju.

- Aleksandar i Jelena su neposredno pred njen ulazak u rijaliti raskinuli budući da se on nije slagao sa njenom odlukom da se pojavi na ‘Farmi’. Ubrzo zatim, preko zajedničkih prijatelja upoznao je Aleksandru i sa njom započeo druženje, koje je pre mesec dana preraslo u vezu! Njih dvoje su bukvalno svaki dan zajedno i on je najveći krivac što Aleksandra u poslednje vreme sija od zadovoljstva! Oni su svoju vezu u početku skrivali, međutim sada su počeli da izlaze zajedno po poznatim prestoničkim restoranima i klubovima. Saša je iz jako dobre porodice i ima privatnu firmu koja se bavi asfaltiranjem. Koliko znam, njih dvoje je trebalo da otputuju na kraći odmor u Španiju – naveo je sagovornik Pressa koji je insistirao na anonimnosti.

Redakcija Pressa juče je pokušala da dobije Aleksandru Jeftanović, međutim njen broj je bio nedostupan, ali je zato Jelena Stožinić potvrdila da je njen bivši u vezi sa zgodnom voditeljkom.

- Naša veza se završila neposredno pre mog ulaska u rijaliti. Čula sam da je u vezi sa Aleksandrom, ali to me ne dotiče, ja im želim sve najbolje. Bilo je lepo dok je trajalo, a sada može da me zameni sa bilo kojom jer mi to nije važno. Kada sam izašla sa „Farme”, sa Aleksandrom sam se čula nekoliko puta, ali budući da se nikakva hemija između nas nije ponovila, svako je nastavio svojim putem. On mi je poželeo mnogo uspeha u budućoj karijeri i na tome se završio naš razgovor – poručila je Stožinićka.

Reklame

Ostavite komentar