Aleksandra Radović na Evrosongu

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 20 Jan 2011

Kompozitor pesme koja će predstavljati Srbiju na “Evrosongu” u maju u Diseldorfu biće Kornelije, Aleksandra ili Kristina Kovač, ali još nije poznato ko su potencijalni izvođači.

Po pravilu, interpretatora bira kompozitor u dogovoru sa RTS, a pregovori i licitiranje sa imenima pevača tek predstoje. Kako nezvanično saznajemo, kao najozbiljniji kandidat za učešće na nacionalnom izboru i put u Nemačku pominje se pop pevačica Aleksandra Radović.

- Ne znam, zaista, ništa o tome – kratko nam je rekla Aleksandra Radović, mada nije zvučala iznenađeno. – Ne mogu da pričam o tome šta bi bilo, kad bi bilo.

Aleksandra Radović, koja po mišljenju mnogih ima najlepši glas na estradi, poslednji put se takmičila 2005. osvojivši drugo mesto na Budvanskom festivalu. S obzirom na to da joj je pobeda izmakla ispred nosa, tada je izjavila da više nikad neće učestvovati na festivalima. Verujemo da će Radovićeva ovoga puta promeniti mišljenje, budući da je reč o nacionalnom izboru za “Evrosong”, gde će naš predstavnik braniti boje Srbije.

Reklame

Ostavite komentar