Alen Selimović za “Pulsonline”: Biće kako Katarina kaže

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 11 Jan 2011

Dan nakon finalnog proglašenja pobednika “Survivora” atraktivna manekenka otputovala je u Moskvu sa nekadašnjim narodnim poslanikom Alenom Selimovićem. Osim sa bivšom ženom fudbalera Nikole Lazetića, Selimović je dovođen u vezu i sa Brankom Nevistić, Nives Celzijus i mnogim drugim lepoticama

Avion iz Moskve još nije sleteo na areodrom Nikola Tesla, a nekadiašnji narodni poslanik i bivši član DS.a Alen Selimović je već na svom profilu na fejsbuku “ozvaničio” vezu sa finalistkinjom ovogodišnjeg “Survivora” Katarinom Vučetić. Uz zajedničku sliku koju je stavio na profil, objavio je i da su u vezi. S druge strane, Katarina je za “Pres” rekla da je rano da priča o braku, ali daje posle tih nekoliko dana u Rusiji uverena da je Alen prava prilika za nju. Kako reče, rado bi postati gospođa Selimović ukoliko bi je bivši narodni poslanik zaprosio jer je on “najšarmantniji i najpametniji čovek kojeg je upoznala”, a upravo takvog želi pored sebe za ceo život. A ako do toga dođe, kao što je rekla  na Filipinima rekla, volela bi da rodi troje dece.

- Ne zamerite, ali uz svo uvažavanje, o svom privatnom životu ne želim da pričam. Nemam nikakav komentar i molio bih vas da tako i ostane. Bilo je lepo na putu i ako ste se čuli sa Katarinom, nema druge strane priče. To je zajednička strana  – bio je ljubazan, ali i suzdržan Selimović kad smo ga dobili.

Da potsetimo, dan nakon finalnog proglašenja pobednika „Survajvera”, lepa manekenka i bivši političar upamćen po aferi “Bodrum” odleteli su Moskvu i tamo proveli Badnje veče i Božić Upućeni kažu da je Selimović već mesecima do ušiju zaljubljen u Katarinu i da nijednu epizodu “Survivora” nije propustio. Fascinira ga njena upornost, lepota, pamet… Hm, ovo drugo sigurno, ali sudeći po prethodnim vezama, ne i zadugo jer je Selimović, u vreme stranačkih dana bio, poznat i kao veliki ljubitelj noćnog života, dobrog provoda i nadasve lepih žena.

Bio je u vezi sa nekadašnjom manekenkom Sandrom Drašković, zvanom Sani Armani, odmah po njenom razvodu od fudbalera Nikole Lazetića, a povezivan je i sa novinarkom Brankom Nevistić, starletom Nives Celzijus i mnogim drugim lepoticama.

Nijedna veza nije potrajala duže od par meseci i malo je VIP žurki u Beogradu i Novom Sadu koje je tih godina zaobišao. Čak je i uslovnu kaznu od 14 meseci zbog afere “Bodrum” (pri izboru za poslanika narodne banke Srbije u Republičkom parlamentu je glasao umesto Nede Arnerić koja je bila na letovanju u Bodrumu) proslavio tulumom na splavu “Ambis”. Pričalo se tad, ceh na kraju večeri je iznosio 150.000 dinara, što je u tom trenutku bilo oko 2.000 evra.

Reklame

Ostavite komentar