Anabela Bukva: Ništa od pomirenja sa Mladenom

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 28 Jan 2011

Iako se pronela priča o pomirenju Anabele i Mladena, nju smo sinoć sreli na otvaranju jednog bara u Skadarliji odlično raspoloženu. Anabela je novinaru magazina Puls objasnila da su to gluposti, a da se sa Mladenom ni ne čuje, ni ne viđa

Posle objave raskida, prvo se nagađalo o tome da bi Anabela i Mladen mogli da se pomire, a onda je iskrsla vest o tome da se to navodno i desilo.
Navodno, autor i voditelj jedne emisije je ostao zatečen nedavno kada je anabelu pokušao da dobije na mobilni, zbog gostovanja u njegovoj emisiji, a onda mu se javio Mladen na telefon. Anabela, to u prvom trenutku nije demantovala, samo je rekla da nema komentar i da svoj život želi da sačuva za sebe. Već sledećeg dana, Anabelu smo sreli na otvaranju “Našeg bara” u Strahinjića Bana.Na otvranje je došla sa jednim od svojih frizera, koji verovatno nije zaljubljen u Mladena, pošto su njih dvoje u prilično dobrim odnosima. I dok je Anabela uglavnom dobro raspoložena tako ćaskala sa frizerom i sa ostalom ekipom za stolom, ni jednog trenutka nije davala utisak ucveljene devojke koja je tek raskinula veridbu. A bila je i malo bolje raspoložena za razgovor, pa je ovoga puta i demantovala glasine o njenom i Mladenovom pomirenju.

- Ama ja uopšte ne znam odakle takve insinuacije i kome je palo napamet da smo se nas dvoje pomirili. Ja sam više umorna od cele te priče. Strašno mi je loše. Vidite da i ne izlazim zbog toga, evo ovo je prvi put da sam negde otišla. Ta priča je završena. Mi smo raskinuli, ja sam rekla sve šta sam imala, evo zna i moj frizer sve to – pokazala je Anabela u pravcu momka koji je sedeo pored nje, na šta je on smao potvrdno klimnuo glavom.
- Ne čujemo se, ne viđamo se. Jednostavno nismo više zajedno. Nije lako kad pokušavate da zaboravite neku priču, a drugi vas stalno čačkaju tu, i pričaju o nekim izmišljenim stvarima – završila je izlaganje Anabela.
Pošto smo je onda ostavili na miru, ostatak večeri provela je ćaskajući sa svima, a uz širok osmeh na licu. Da li je time samo želela da ostavi poruku kako joj Mladen ne nedostaje ili je zaista već uspela da preboli iznenadni raskid, ko će ga znati…

Reklame

Ostavite komentar