Andre Agassi fotografije gole supruge prodao na aukciji

Izvor: sarajevo-x.com
Foto: AP
Postavljeno 08 Jan 2011

Bivši legendarni američki teniser Andre Agassi (41) na jednoj je humanitarnoj aukciji u Tajvanu podigao je cenu za ponuđeni predmet motivišući kupce golim slikama Štefi Graf.

Potpisani tanjir, koji nije mogao postići za Agassija zadovoljavajuću cenu, slavni je teniser preko granice od 4.000 dolara odveo ponudivši licitatorima dodatnu nagradu: fotografiju gole supruge Štefi Graf sa ekrana svog mobilnog telefona.

Očekivano je Agassi smelim potezom privukao pažnju publike. Nakon što je prodao artikl, Agassi je sretnog kupca pozvao na pozornicu, izvadio mobilni i pokazao mu šta je imao. Po zadovoljnoj reakciji Tajvanca, za pretpostaviti je da ga Amerikanac nije prevario.

Agassi je u Tajvan doputovao radi egzibicionog turnira, na kome su još učestvovali Marat Safin, Mihail Južnij i domaći teniser Lu Yen-Hsun.

U sredu uveče sva su četvorica tenisera posetili aukciju sa koje su prikupljena sredstva otišla na račun projekta Hope Tennis, posvećenog razvoju mladih tenisera i popularizaciji tenisa u Tajvanu.

Reklame

Ostavite komentar