Andrej Maričić: Sad mogu da se ženim

Izvor: SrbijaNet
Foto: Blic.rs
Postavljeno 08 Jan 2011

Par dana nakon finala rijalitija ‘Survajver’ pobednik, voditelj Andrej Maričić, pravog imena Vladimir Vlajković, uspeo je da sabere utiske i otkrije kako se oseća kao ‘jedini preživeli’.

„Nisam zbunjen, ali su mi pomešana osećanja. Plašio sam se reakcija u stvarnom svetu i konačnog suda velikog veća, ali sam u isto vreme znao da nisam uradio ništa negativno. Andrej Maričić je i prvog i poslednjeg dana bio i ostao ista osoba,“ rekao je Maričić, dodavši da je u rijalitiju pobedio ’čudak’.

„Moje ponašanje je mnogima bilo čudno, kao na primer kada sam predlagao da nam daju bajs da pravimo struju. Imao sam momente kada sam gađao kokos ili kada sam išao u šumu da pravim koš, a sve to sam radio da mi ne bi bilo dosadno. Možda su me smatrali čudakom, ali ja sam takav. Nisam tip koji će po ceo dan da leži na plaži i gleda u vodu. Možda sam zato i pobedio, a posebno mi je drago što sam čak i od „Bahandija“ dobio priznanje da nikada nisam spletkario.”

Voditelj nije iznenađen što je dobio svih sedam glasova svojih saplemenika, a nije ga začudilo ni što je Jelena Mrkić glasala za njega, umesto za neku od dve finalistkinje, Gocu ili Katarinu.

„Prijatno sam iznenađen i njenim i Kneževim glasom. Niko nema razlog da se ljuti ili oseća izdanim, a kad se sve završilo, cela ekipa imala je dogovor: „Ko se ljuti, ćelava mu keva“,“ zaključuje Andrej koji smatra da mu je najveća konkurencija bio makedonski reper Toni Zen, za kog kaže da je bio povučen ali odličan takmičar.

Za trošenje osvojenih 50 hiljada evra Andrej još uvek nema  plan, ali kaže da će ih dati na nešto korisno. Svakako, deo novca biće potrošen na svadbu sa devojkom Marijom, koju je zaprosio preko video-poruke sa Filipina.

„Plan mi je da se malo odmorim jer je za mene „Survajver“ počeo još u junu, a posle mogu i da se ženim!“ kaže uz osmeh pobednik ’VIP Survajvera’.

Reklame

Ostavite komentar