Andrej Pejić najtraženiji ženski model !?

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 10 Jan 2011

Novo zaštitno lice Marka Džejkobsa je model duge plave kose, dugih nogu, punih usana i predivnog lica. Muškarac je i zove se Andrej Pejić, a rođen je 1991. u Tuzli.

Upravo je zbog Pejićevog ekstremno androgenog izgleda, zbog kojeg se mnogi pitaju da li je devojka ili dečko, opet aktuelan pojam „femimen“. Mnogi tvrde da je on trenutno najlepši maneken na svetu. Mediji i svetska modna scena proglasili su ga najvećim otkrićem i modelom čije vreme tek dolazi.

Inače, Andrej je već sa 13 godina počeo da eksperimentiše sa izgledom i priznaje da je bio ekscentrično dete. Već tada je sam farbao kosu i isprobavao šminku, zbog čega su često mislili da je žensko. Iako je rođen kao muškarac, kaže da se nikada tako nije osećao:

- Nikada me nije bilo briga šta će ljudi misliti ili reći o meni. U Melburnu sam išao u vrlo liberalnu školu i nisam imao problema zbog svog izgleda, a nisam sanjao da ću sa 18 godina obići ceo svet – ističe Andrej koji je usred ratnog vihora otišao na drugi kraj sveta i postao megazvezda u usponu.


Reklame

Ostavite komentar