Boki 13 ispljuvao Katarinu i Baneta

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 10 Jan 2011

Sudeći prema onome što je Boki napisao na svom profilu, najviše razloga za strah da će biti pominjani u njegovoj emisiji imaju pobednica “Farme” Katarina Živković i njen dečko Bane Janković!

- Planiram da u goste zovem interesantne face, ljude koji imaju šta da kažu… Sigurno neću zvati onog malog kudravog žigola sa “Farme” i njegovu seljančicu sa južne pruge, što ne može da ubode tri padeža. Ja sam Makedonac, pa bolje govorim srpski od Fejk Kate. Devojka je glupa ko ekser, a sad se još razgoropadila, umislila da je narod voli! Strašno!!! Baš me zanima koliko je mator taj sponzor što je spucao tolike pare za njene glasove, kad nju i dalje mora da zadovoljava ona pudlica od Baneta, instant “farmer” za sve namene. Znači, sponzor plaća Katarini, a ova Banetu, jer ovaj, kakav je, naskočio bi i na žirafu. Kaća mu je još i dobra prilika, jer kapiram da u pravom životu naskače uglavnom na babe kad prime penziju. Ono kao “poslednji seks pre nego što krenu bogu na istinu” – rekao je u svom duhu Boki.
Ivanović masturbira uz moje fotografije!

U svojoj kolumni na “fejsbuku” Jovanovski se pozabavio likom i delom svog “omiljenog” voditelja Ivana Ivanovića:
“Neizmerno moram da se zahvalim Ivanu Ivanoviću zbog toga što me reklamira cele godine u svojoj emisiji, a ovaj tekst nažalost nema erotski karakter, pa će kao i svako veče ući na moj profil i masturbirati samo uz moje fotografije (možeš ti to, Ivane, navikao si!). Jadno je kad se probudite svakog jutra, pa stanete ispred ogledala i vidite figuru čoveka koji ne može i da hoće da poraste (čuo sam da lome noge u Kini i izdužuju figuru za četiri centimetra maksimum, ali to Ivanu ne bi bilo dovoljno), pa se tako pun kompleksa uputi na radno mesto i krene da kroz etar prosipa priče koje, nažalost, ne može njegov mozak da smisli već mozgovi desetak scenarista”.
Sve je počelo od “ćurkizma”!

Sukob između Katarine i Bokija počeo je na seoskom imanju u Lisoviću, kada je voditelj optužio Živkovićevu i Jasminu Anu da boluju od “ćurkizma”
- Ta bolest je zarazna. Najgora bolest koja postoji. Je l’ vidiš kako im oči svako malo odu gore, a ova Katarina samo klepeće očima. Ako patite od “ćurkizma”, onda je sigurno i da svakodnevno pijete alkohol. Isti deluje i na fizički izgled, vidite ovaj teleći pogled i tu mutavu facu, to su simptomi – objasnio je tada Boki.

Reklame

Ostavite komentar