Bombaj štampa na “Oskaru popularnosti”

Izvor: 24sata.rs
Postavljeno 27 Jan 2011

Odbrojavanje do dodele nagrada „Oskar popularnosti” koja se 1. februara održava u „Sava centru” je počelo, a za svoje favorite koji se nadmeću u 18 kategorija možete glasati do nedelje, 30. januara u ponoć.

U ponedeljak, 31. januara, glasovi se zvanično prebrojavaju, a u utorak, 1. februara, na svečanoj večeri dodele „Oskara popularnosti” biće proglašeni pobednici. Za svoje favorite možete glasati kuponom koji se nalazi u svakom broju „Pulsa” ili SMS-om na broj 3343, gde u poruku ukucavate OP, razmak i redni broj svog favorita koji možete naći u magazinu „Puls” ili na vebsajtu www.pulsonline.rs/oskar-popularnosti.

Deo prihoda od glasanja biće uplaćen kao pomoć najugroženijima u Kraljevu. Sponzori gala večeri dodele „Oskara popularnosti” su kompanije „Maksi”, „Neoplanta”, „Imlek” i „Megatrend”.

Dodelu nagrada u „Sava centru” će voditi glumci Nikola Đuričko i Sloboda Mićalović, a na bini će se pojaviti brojni specijalni gosti među kojima će biti i legendarni „nadrealista” Branko Đurić Đura, koji će na binu izvesti i svoju grupu Bombaj štampa, čije je hitove „Kad si kupim mali motorin” i „Uzalud me podsećaš” svojevremeno pevušila nekadašnja Jugoslavija. Karte za svečano veče dodele „Oskara popularnosti” mogu se po ceni od 1.000, 1.200 i 1.500 dinara kupiti u Domu omladine, „Tiket masteru” i na blagajni „Sava centra”.

Reklame

Ostavite komentar