Ceca peva u Zagrebu !

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 27 Jan 2011

U sklopu balkanske turneje Ceca će sa svojim novim albumu održati koncert na zagrebačkom Maksimiru, u junu mesecu. Cecini menadžeri za koju nedelju nameravaju da traže dozvolu od uprave Dinama, prenosi hrvatski Jutarnji list.

Kontroverzna srpska pevačica, kako Cecu Ražnatović nazivaju hrvatske novine,  megapopularna je u Hrvatskoj, baš kao i u Srbiji, s tim što u Hrvatskoj nije održala nijedan koncert. Njeni menadžeri kažu:
- Bude li sve po planu, Svetlana Ražnatović će svoj novi album dovršiti u aprilu, a potom će ga, u sklopu balkanske turneje, predstaviti i hrvatskoj publici. Sudeći po njenim hitovima, koji se rado slušaju u hrvatskim narodnjačkim klubovima i na privatnim žurkama, računamo da će se na Cecinom koncertu u Maksimiru okupiti više od 60.000 ljudi, baš kao i na koncertu grupe U2.
Cecini menadžeri su uvereni da je ona u svom žanru jednako dobra, ako ne i popularnija od U2, pa su rešili da od kluba “Dinamo” zatraže dozvolu za njen koncert na Maksimiru. Oni se eventualnih negativnih reakcija hrvatske publike ne boje i to dokazuju nedavnim nastupom Tereze Kesovije u Beogradu:
- Uvek će biti ljudi koji će negativno reagovat, toga smo svesni, ali oni su u manjini. Uostalom, od rata je prošlo dvadeset godina i vreme je da idemo dalje. Tereza Kesovija održala je koncert prošle nedelje u beogradskom Sava centru, premda je godinama govorila da neće nogom kročiti u Srbiju.
Ipak, hrvatske novine citiraju Cecinu izjavu koja nikako ne ide u prilog dobroj kampanji uoči koncerta: – I kad sam radila koncert u Beogradu, pozvala sam sve ljude koji žele da me čuju da dođu ovamo, jer su Srbija i Beograd otvoreni za sve, za razliku od npr. Zagreba. Zato tamo nikad u životu nisam bila i neću ići.
Nazivajući je udovicom zloglasnog Arkana, hrvatski Jutarnji list piše dalje:
- Udovica Željka Ražnatovića Arkana jedina je zaista velika zvezda iz Srbije koja nikad nije nastupila u Hrvatskoj. Ono što međutim razlikuje Cecu od, npr. Željka Joksimovića, Željka Samardžića i Lepe Brene, koji su redom punili zagrebačku Arenu, je to što je njen pokojni suprug Željko Ražnatović Arkan bio zloglasni šef jedne od srpskih mafija i vođa paravojne formacije koja je počinila brojna zverstva po Hrvatskoj i BiH, zbog čega je u Hagu optužen za ratne zločine.

Vest je već uzburkala hrvatsku javnost, a šta će se dalje dešavati, videćemo.

Reklame

1 komentar

  1. maja said on 27/01/2011 at 10:05

    EJ BRE CECO ,SAD VISE NISI NASA ZVEZDA..DA TE ARKAN VIDI NE ZNAM STA BI REKAO,NIJE SVE U PARAMA..

Ostavite komentar