Ceca tužila Jelenu Karleušu

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 12 Jan 2011

Najveća srpska folk pevačica, Svetlana Ceca Ražnatović, rekla je da je krajem decembra prošle godine njen advokat podneo tužbu protiv pevačice Jelena Karleuše.

Na ručku koji je organizovala u restoranu „Franš“ za predstavnike medija Ceca je bila vidno raspoložena te je otvoreno priznala da će po prvi put tražiti odštetu za laži koje su objavljene o njoj.  Na sudsku klupu će sesti i nekoliko medijskih kuća koji su “stali na žulj” folk divi.

Iako se Ražnatovićeva nije do sada oglašavala na prozivke svoje koleginice ovog puta je odlučila da stane Jeleni na put. Naime, „mala od skandala“ je krajem prošle godine na svom Fejsbuk profilu oplela po Ceci, pa joj je čak i ostavila otvoreno pismo sa teškim optužbama.

Folk pevačica i ovog puta bi ignorisala provokacije, ali ono što je nateralo da presavije tabak je to što JK u pismu nije štedela ni Cecinu decu. Iako je Jeca tvrdila da je Svetlana neće tužiti desilo se sasvim suprotno.

Reklame

1 komentar

  1. MladenBg said on 13/01/2011 at 06:45

    Vala treba ovoj skratiti jezik, mada nisam fan ni jedne ni druge, dosta je vise pljuvanja na sve strane!
    I sami su mediji krivi… sto im je to glavni sadrzaj… samo da bi se novine prodavale…. a na duge staze smo katastrofalni gubitnici!

Ostavite komentar