Dača stalno zove Natašu

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 30 Jan 2011

Nataša Bekvalac večeras se vraća u Novi Sad nakon što je sa ćerkom bila na Zlatiboru. Za to vreme njen, uskoro bivši, suprug Danilo Ikodinović predao je sve papire potrebne za razvod advokatu, ali, kako saznajemo, i dalje ne odustaje od pokušaja da se čuje i pomiri sa poznatom pevačicom.

Kako su nam rekli Natašini prijatelji, Dača je cele nedelje pokušavao da stupi u kontakt s njom. Međutim, ona ne želi da mu se javi, niti da ga vidi, već, kako kažu njeni najbliži, čeka da on potpiše papire za razvod i da tako završi ljubavnu priču.

Nataša je izrazila želju da sa Dačom komunicira isključivo preko advokata i u tome je neumoljiva.

- Kada je Nataša otišla na Zlatibor, Dača se bio pomirio s tim. Ali nakon prvog šoka, on je poželeo da se čuju i da je vidi, što je ona odbila.

Prvo je pokušao da joj se javi pravnim putem, preko advokata, a potom je pokušao i da je pozove, ali ona nije htela da se javi. Dača je u kontaktu sa Natašinom porodicom zbog ćerke Hane, ali Nataša jednostavno ne želi da mu se javi. Svi smo u šoku zbog toga što ih je snašlo, ovo niko nije očekivao – kaže bliska Natašina priajteljica.

Prijatelji bivšeg vaterpoliste pred njim nine pominju razvod i kažu da mu se na licu oslikavaju bol i tuga.

Međutim, on je u međuvremenu ipak posetio Natašinog advokata Dragana Gojkovića, kome je nakon nekoliko dana odlaganja ipak doneo sve papire i potpisao punomoćje da bi se brakorazvodna parnica pokrenula.

Po rečima Natašinog pravnog zastupnika, pomirenja neće biti, bez obzira na to što Danilo Ikodinović sada intenzivno pokušava da stvari izgladi.

Reklame

Ostavite komentar