Danilo Ikodinović: Brak napet od prvog dana

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 25 Jan 2011

U svojoj kafani vizionarskog naziva “Tako je suđeno”, koja se nalazi na petrovaradinskoj strani Dunava, pre nešto više od mesec dana Danilo Ikodinović je upoznao crnokosu stomatološku sestru Milicu Dražin (27) zbog koje je njegov brak sa Natašom Bekvalac, posle šest i po godina, zapao u krizu.

Na to je Nataši ukazala sestra od tetke Jelena Mrkić, koja Milicu poznaje i druži se s njom. Upravo je ona u nedelju upriličila susret pevačice i medicinske radnice.

Dve suparnice su, navodno, najpre bile uzdržane i pomalo zbunjene. Zatim su razmenile rafale optužbi, a onda je besna Milica pokazala pevačici ljubavne poruke koje već neko vreme telefonom razmenjuje sa njenim mužem. Istog dana Bekvalčeva je poznatom novosadskom advokatu Draganu Gojkoviću (inače starijem bratu predsednice Narodne partije Maje Gojković) podnela zahtev za razvod braka.

- Ne želim više nikada da ga vidim – jadala se Bekvalčeva sestrama, prijateljicama i majci.

Očajna Nataša je potom spakovala kofer i sa trogodišnjom kćerkicom Hanom otputovala na Zlatibor da se, kako je objavila fanovima na “Fejsbuku”, odmori od svog “najvećeg poniženja i poraza u životu”.

Tako je najintrigantniji bračni par Srbije, dve godine posle Dačine saobraćajne nesreće, koja je za svega nekoliko sekundi surovo prekinula njegovu blistavu sportsku karijeru, ponovo dospeo u žižu javnosti. I to do usijanja.

U kafani “Tako je suđeno” u utorak, novonar Novosti je zatekao svega nekoliko gostiju. Danilo, zadubljen u poslovne knjige, pristaje na kratak razgovor.

- Nadam se da se ne ljutite što sada ne želim da govorim detaljnije – rekao je za “Novosti” vrlo uviđavno Ikodinović. – Znate, teška je ovo situacija i vrlo napeta. Ali, napeto je već šest i po godina koliko smo Nataša i ja u braku. Stalno neke tabloidne bombe, a treba se s tim nositi.

Nema na Dačinom licu ni grča, ni neraspoloženja. U glasu nimalo gorčine. Imidž kao u najboljim sportskim danima – moderna frizura i šmekerska bradica:

- Nisam nikada voleo medijima da iznosim na uvid svoj privatni život, to retko koji sportista radi. Nataša je drugo, ona je na estradi, pa se tako nešto od nje i očekivalo. Odlučio sam da sačekam da se raziđu ovi tamni oblaci. Videćemo šta će dalje biti. Sve velike ljubavi kad-tad naiđu na nepremostive prepreke.

Na pitanje da li razmišlja da se vrati u rodni Beograd, odakle je u srpsku Atinu otišao zbog lepe Nate, Ikodinović odgovara:

- Ma, kakvi! Ostajem u Novom Sadu, ovde sam započeo posao sa kafanom i to me sada skroz okupira.

Pokazuje nam kako može iz ramena blago da pomera desnu ruku. Prsti su mu i dalje nepomični, ali ne odustaje. Krajem februara ide na još jednu operaciju u Pariz.

- Rehabilitaciju sam malo zapustio, stižem jedino na jutarnje plivanje, jer sam od zore do mraka u kafani – pozdravlja nas Dača na rastanku.

Ova ljubavna storija dobiće i sudski epilog jer je ju utorak Natašin pravni zastupnik Dragan Gojković sudu predao njen zahtev za razvod.

- U toku je rešavanje imovinsko-pravnih odnosa između Nataše i Danila – kratko je za naš list rekao Gojković.

Pevačica i bivši vaterpolista imaju zajednički stan u Sremskoj ulici u Novom Sadu. Isti onaj za koji je Nataša svojevremeno objavila da ima dva ulaza, njen i Dačin. U kupovinu su uložili novac od prodaje stana u elitnom naselju Lipov gaj u kojem je pevačica živela pre nego što je upoznala budućeg supruga. Oni su vlasnici i dva stana u Beogradu i salaša. Navodno, zajedno su uzeli u zakup kafanu “Tako je suđeno”.

Reklame

Ostavite komentar