Dejan Milićević dužan zelenašima

Izvor: Kurir
Postavljeno 30 Jan 2011

Dejan Milićević ušao je u novi rijaliti šou na TV Pink kako bi zaradio novac i vratio dug zelenašima. Da bi sredio studio u Njegoševoj ulici u Beogradu, poznati fotograf je pre nekoliko meseci uzeo na kamatu 20.000 evra, koje do danas nije otplatio.

Kako to obično biva kad se pare pozajme od ljudi koji se bave nelegalnim poslom kao što je zelenašenje, otplaćujući kamatu Milićević nije mogao da postigne da plati glavnicu. Kao spasonosno rešenje, u poslednji čas, iskrsao je rijaliti šou “Dvor” i poznati režiser je, bez puno razmišljanja, odlučio da bude deo te igre.

Ranije mu nisu bile interesantne emisije tog tipa, ali kad je napravio proračun, u tome je video rešenje za osveženje svog novčanika  tvrdi naš dobro obavešteni izvor i dodaje:

- Dejan je siguran u sebe i znao je da će ako učestvuje u “Dvoru” pobrati simpatije publike, koja ga takoreći ne poznaje jer se on nikada nije preterano eksponirao u medijima. Samim tim, znao je da će od učešća u rijalitiju vratiti dobar deo du­ga zelenašima.

Inače, ovaj reditelj brojnih spotova za estradne zvezde je, po priči upućenih, studio fantastično uredio. U njemu je sve vrlo skupo, jer režiser to obožava, a želeo je i da se njegove mušterije osećaju savršeno i potpuno opušteno. Valjda će i on biti malo opušteniji po izlasku iz rijalitija, kada bude vratio dug.

Reklame

Ostavite komentar