Domaće zvezde majstori kopiranja

Fotke postavljene 04 Jan 2011


Prošle godine je voditeljka jedne emisije tokom programa izjavila: “Seku Aleksić je konačno napustio Rijanin duh. Sada Rijana može da živi na miru, ali izgled da je Seku opsela Kim Kardašijan“. Ukratko, ovo je stanje na srpskoj estradi – najpoznatije zvezde se ni malo ne trude da sakriju koga trenutno kopiraju! Pogledaj te neke od njih.

Jelena Karleuša je za potrebe promocije svog hita Insomnija uradila set fotografija u istom D&G korsetu, čak i u istoj pozi kao Lejdi Gaga u spotu “Paparazzi“. Fanovi plavokose pevačice tokom godine trudili su se da dokažu da Jelena nije ta koja kopira, već da Lejdi Gaga kopira nju!

Seka Aleksić je tokom godine u stopu pratila Rijanu. Posle svake Rijanine vizuelne transformacije usledila bi Sekina. Frizura, šminka, nokti, kostimi, pa čak i tetovaže. Sva sreća da je Sekina nova “inspiracija” Kim Kardašijan, jer je teško zamisliva sa pink kosom.

Rijana je inspirisala i Tanju Savić pre nego što je otputovala na trudničko odsustvo u Australiju. Ako ništa drugo, imale su identične frizure.

Kada se pojavio novi spot Ane Nikolić “Mišo moj“ svima je na pamet pala Bijonse. A, kada je Ana za potrebe svog novog albuma odradila i set fotografija, sumnje više nije bilo. Na jednoj od fotografija čak ima i isti korset kao američka pevačica.
Iako nije “naša“, toliko je prisutna u srpskoj javnosti, pa smo i Severinu uvrstili u ovu listu. Seve prate komentari da sve više liči na Anđelinu Džoli, ali je ona izgleda našla novu muzu! Njen DVD sa koncerta u Beogradskoj areni “Tridesete uživo” prati i dokumentarni film “Kad se pretvorim u Severinu”. Severinin dokumentarni filme crno-beli, kao i DVD “I am…world tour” koji je uradila Bijonse, sa dosta pozajmljenih detalja!

Izvor: vesti-online.com


Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 5 od ukupno 5 slika.

Ostavite komentar