Dragoljub Bekvalac: Skrhan sam zbog moje Nataše

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 31 Jan 2011

Danilo se trenutno brine o ćerkici Hani, koja će neko vreme biti s njim, a on i Nataša se neće sresti čak ni kod advokata. Drama Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića se nastavlja. Advokat je spremio sve potrebne papire za brakorazvodnu parnicu, ali priča koja je pogodila celu familiju Bekvalac daleko je od kraja.

Problemi između Nataše Bakvalac i Dače Ikodinovića ozbiljno su ugrozili zdravlje njenom ocu Dragoljubu Bekvalcu. Poznati fudbalski trener veoma teško podnosi to što je brak njegove ćerke doživeo krah, a najteže su mu pale priče o navodnoj preljubi njegovog zeta, kao i druge informacije koje se pojavljuju po domaćim medijima.

- Pod stalnim sam stresom i razboleo sam se od sekiracije. Ozbiljno mi je pozlilo pre nekoliko dana. Bio sam kod lekara i upozorili su me da se smirim da ne bi bilo fatalno. Sada sam na putu za Ohrid i zaista nemam snage da govorim o problemima u svojoj porodici – kroz uzdah je juče rekao Dragoljub Bekvalac za „Blic”.

Natašini prijatelji kažu da se on nikada nije mešao u njihov brak i da je uvek bio tu da pomogne, kada i koliko treba, a nikako da odmogne.

- Nisam ih nagovarao ni da se venčaju, pa neću ni da se razvedu. To je njihova stvar i neću da se mešam – rekao nam je on i dodao da mu je trenutno najveća briga kako će sve to podneti njegova unučica, mala Hana. Inače, dete koje ima tri godine još ne zna za razvod svojih roditelja.

Reklame

1 komentar

  1. MladenBg said on 02/02/2011 at 09:14

    Zbog cega je skrhan? Zbog “nevaljalog” Dace???
    Ili zbog onoga kolika mu je cerka sponzorusa?

Ostavite komentar