Đule odbio da gostuje sa Natašom Bekvalac!?

Izvor: pulsonline.rs
Foto: balkanphotocontest.com
Postavljeno 07 Jan 2011

Od kako je Nataša Bekvalac kročila u emisiju “Hitorama”, koja je za sada najpoznatija po čuvenom okršaju Bekvalac – Trifunović, sitni problemi nikako ne zaobilaze produkciju, koja izgleda vredno radi na brendiranju MTV kanala u regionu.

Naime, iz izvora bliskog produkciji iscurela je pre neki dan vest o tome da je Đule, frontmen grupe Van Gogh, odbio gostovanje u “Hitorami”, jer mu je rečeno da će u istoj emisiji gošća biti i Nataša Bekvalac. Navodno Đuletov argument za to što se on sa Natašom nikad ne bi našao u istom šouu je taj što im je muzika u potpuno različitim fazonima.

I moglo bi to možda da bude nešto što bi ličilo na Đuleta da kaže, ali kad smo ga pozvali da proverimo informaciju, bio je krajnje zbunjen:
- Šta? Otkud vam to? Ne znam uopšte o čemu se radi. Ja se dogovaram već neko vreme o učešću u “Hitorami”, ali nikako da uopšte nađemo termin, jer se ta emisija koliko znam snima jednom ili dvaput mesečno, a mi non-stop imamo svirke.

Ne znam ko vam je to rekao, ali ja svakako ne bih mogao da gostujem u toj emisiji, jer smo i pred Novu godinu i te večeri, imali nastupe konstantno. I načelno nemam ništa protiv da gostujem u “Hitorami”, ali rekoh, nismo se do sada nikako pogodili ni za termin, a posebno ne znam ko im gostuje u emisiji, da li je Nataša Bekvalac ili neko drugi. Tako da to nikako nisam mogao da kažem. Ne znam stvarno o čemu se radi – rekao nam je Đule.

Ako uzmemo u obzir to da je “Hitorami” popularnost prilično skočila zbog koškanja Nataše i Sergeja u jednoj od prethodnih emisija, onda nas ne bi čudilo da je reč o klasično osmišljenom rovcu koga je produkcija pustila, ne bi li se zavrteo još koji skandal. Da li je u pitanju to ili nešto drugo, procenite sami.

Reklame

Ostavite komentar