Džimi Barka se ženi u “Parovima”?

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 06 Jan 2011

Muzičar Srđan Gligorijević, poznatiji kao Džimi Barka, zaprosiće svoju devojku Aleksandru Todorović u rijaliti programu „Parovi“!

Naime, kako „Alo!“ saznaje, Barka je pre ulaska u vilu rekao ljudima iz produkcije da će u roku od 101 dan, koliko traje serijal, zamoliti za ruku svoje drage.

- Srđan je planirao da zaprosi Aleksandru još pre ulaska u rijaliti, ali mu je učešće u „Parovima“ dalo ideju da to uradi pred milionima gledalaca. Aleksandra ni ne sluti šta joj Srđan priprema, ali njeni prijatelji tvrde da joj je brak s njim želja. On pre ulaska pitao ljude iz produkcije da li su spremni da mu organizuju svadbu i dobio je potvrdni odgovor – rekao je za „Alo!“ izvor blizak muzičaru i dodao da je ta ideja dovedena u pitanje jer je situacija s ovim parom zategnuta.
- Otkako je počelo emitovanje, njih dvoje se svađaju i onda ne znamo da li će se njegov plan ostvariti. Evo, baš sinoć su se posvađali oko toga ko ima kakv stav u vezi sa sponzorušama i pred svima su vikali jedno na drugo. Ni produkcija sada ne zna da li će Džimi Barka ispuniti obećanje, s obzirom na okolnosti u kojima se njih dvoje sada nalaze. Ukoliko se pomire i nastave da funkcionišu kao pre, sigurni smo da sledi lepa i zanimljiva prosidba, a potom i svadba – završio je naš izvor.
Inače, stanje u vili nije baš najsjajnije jer svaki par ima neki problem u komunikaciji, a da li je to zbog kamera ili nečeg drugog ostaje da vidimo. Svakako, nadamo se da ćemo prvi put imati prilike da na malim ekranima gledamo venčanje u jednom rijaliti programu.

Reklame

Ostavite komentar