Ekrem Jevrić: Igbala mi je oprostila Vendija

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 05 Jan 2011

Posle pet dana ćutanja, tokom kojih je Ekrem Jevrić patio i okajavao grehe zbog svega što je sa Vesnom Vukelić radio na farmi, njegova supruga Igbala je odlučila da mu se javi i pruži mu još jednu šansu!

Naime, kako „Alo!“ saznaje, gospođa Jevrić je oprostila svom dragom to što je pijančio, bludničio, lizao tabane i pokušavao da ima seks sa Vendijem, ali mu nije zaboravila sve, što nam je potvrdio i sam Ekrem.

- Bilo mi je mnogo teško, bate, što mi se Igbala ne javlja. Ja sam njojzi zvao u Njujork, ali mi se samo javljala mašina. Znam da sam pogrešio prema njojzi jer sam mislio da je Vendi poštena ženska i kada sam izašao, video sam da ona nije takva, a da sam bio kao omađijan. Onda sam mojoj Igbali ostavljao poruke na mašinu tamo i rek‘o joj da ću da se popravim i da me je napijala da bi me iskoristila za pare. Reko sam joj da Vendiju ne dam pare i da je ona moje sve, ali ništa. Samo sam se čuo sa trećim sinom Hajrudinom i on mi je kaz‘o kako je Igbala veoma ljuta i povređena zbog mene. Zvao sam je i da joj čestitam Novu godinu i da joj otpevam „Igbala, volim te“, ali jok! Tek juče mi se, fala bogu, javila. Sažalila se na mene, videla da se mnogo mučim – kaže Ekrem za naš list i prenosi kako je razgovor dalje tekao.

- Prvo je samo ćutala, i njojze je bilo teško, bate! Plakala je i nije mogla da mi kaže ništa. Ja sam joj rek‘o da se smiri i da će sve da bude u redu i da ja Igbalu najviše volim, rodila mi je četiri sina. Onda mi je kazala da me je kurvanje koštalo sto hiljade evra i da moram da se popravim jer joj takav u kuću ne trebam. Izbruk‘o sam je kod ljudi, šta će da joj kažu kad je vide. Ja znam, bate, da sam pogrešio i neću više i molio sam je da mi oprosti zbog Vendija. Ona je rekla da mi je oprostila jer zbog pića nisam bio normalan i da ćemo da pričamo sve kad se vratim u Njujork. Mene je srce puno sad i sve ću da radim da joj nadoknadim – zaključio je Jevrić.

Reklame

Ostavite komentar