Endi Garsija u “Simpsonovima”

Izvor: RTS Magazin
Postavljeno 30 Jan 2011

Kada Homer sa još nekoliko stanovnika Springfilda počne da planira pljačku, prste će umešati Endi Garsija, doduše kao zloglasni izdavač dečjih knjiga. Neizbežna i potpuno namerna biće asocijacija na filmski serijal „Igraj svoju igru“ gde je Garsija imao zapaženu ulogu.

Poslednjih dana januara počelo je snimanje novog serijala Simpsonovi, a veliko iznenađenje predstavlja angažovanje čuvenog glumca Endija Garsije, koji će biti gost jedne epizode.

Garsija će glas pozajmiti zloglasnom izdavaču dečjih knjiga, a u epizodi se pominju filmovi serijala Igraj svoju igru (Ocean’s Eleven, Ocean’s Twelve i Ocean’s Thirteen) u kojima je imao zapaženu ulogu.

Holivudski glumac svoj deo teksta snimio je pre nekoliko dana, a ceo projekat se još nalazi u pripremi.

Izvršni producent serije Met Selman, otkrio je neke detalje scenarija i ispričao da će u tom nastavku crtanog serijala biti reči o pljački koju pripremaju Homer Simpson i još nekoliko stanovnika Springfilda.

Kako je rekao Selman, pljačka će podsećati na neku od akcija iz filmova franšize Igraj svoju igru, u kojima je Endi Garsija tumačio vlasnika kockarnica Terija Benedikta.

U istoimenom serijalu, čiji je režiser Stiven Soderberg, pored Garsije, igrali su i Bred Pit, Džordž Kluni i Met Dejmon.

Kada je Met Grejning osmislio Homera i ostatak porodice Simpson, nije ni slutio da će osvojiti brojne nagrade i da će serija doživeti toliku popularnost u svetu.

Brojni časopisi i televizije su glavnog junaka serije izglasali kao najboljeg TV lika svih vremena, a proslavljeni glumci i pevači prosto se utrkuju ko će pre gostovati u Simpsonovima.

Reklame

Ostavite komentar