Farma: Ovo niste mogli da vidite

Izvor: Kurir
Postavljeno 03 Jan 2011

Eva Ras ignorisala farmere

Svi je nerviraju.
Eva Ras se nije trudila da sakrije koliko je ogorčena na svoje bivše cimere. Ne želeći da provede s njima ni trenutak vremena, glumica je stigla poslednja u studio u Šimanovcu, bukvalno pet minuta pre početka finalne emisije. Potpuno nezainteresovano je posmatrala sve oko sebe. Zlata Petrović joj je prva uz široki osmeh, pružila ruku, na šta joj je Eva odgovorila okretanjem leđa.

Jovani oprostio dečko

Sad lakše diše.
Uprkos tome što je zbog paralelne veze Jovana Pajić pred ulazak na Farmu ostala i bez pilota Milete Matovića i bez muzičara Aleksandra Cvetkovića, ipak joj je jedan od njih oprostio. Frontmen Tropiko benda strpljivo ju je čekao da sa imanja stigne u studio. Kad ga je ugledala, mlada zavodnica mu se bacila u zagrljaj, što je raznežilo sve prisutne. A oni su se ljubili, ljubili, ljubili…

Pijani Ekrem pao pred studijom

Jedva se doteturao.
Alkohol koji je Ekrem cirkao da ubije tremu u finalnoj večeri umalo mu došao glave. Pre nego što će ući u studio i potpuno se izblamirati, Gospoda se, onako pijan, okliznuo i pao koliko je dugačak pri izlasku iz automobila. Očigledno su nesigurnost na nogama, piće i led u Šimanovcu dobro odradili posao, jer su momci iz obezbeđenja morali da pritrčavaju i podižu Jevrića s hladne i zaleđene zemlje.

Reklame

Ostavite komentar