Goca i Ivana: Romantična prosidba

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 31 Jan 2011

Poznate ličnosti ekskluzivno za S media portal otkrivaju koliko su bile «zrele za veridbu», a sve povodom istoimenog dela specijalne emisije koji će biti emitovan 14.februara, na Dan zaljubljenih, u emisiji ” Dan sa Natalijom” na Radiju S.

S media portal i Natalija pitali su poznate kako su prosili ili bili prošeni. Dan zaljubljenih 14. februar, Sveti Trifun- neki ga obeležavaju i raduju mu se, drugi ga ignorišu a ljubav slave ostalih dana. Kojim parovima će ovaj dan biti životna prekretnica, čuće se 14. februara na talasima Radija S kada će odabrani hrabri momci u šouu „Zreo za veridbu“ Natalije Milosavljević zaprositi svoje devojke!
Ivana Peters i Goca Tržan, koleginice i drugarice iz pop voda, članice ponovo ujedinjene (al samo za koncert) grupe «Tap 011», rekle su nam uglas da se rado sećaju, tog veoma važnog trenutka u životu:
- Sećam se da me je Saša izveo na večeru u riblji restoran «Langust», sedeli smo tako i pričali o našoj budućnosti, kada je izvadio prsten, bilo je neko divno vreme napolju, mesečina, reka, bilo je vau, super, romantika… i sve ono što žena zamišlja, ali bez scene «na kolenima». Nismo pričali o braku, pre tog momenta i priznajem da me je iznenadio, rekla nam je Ivana Peters, ponosna mama male Sare.
Njena koleginica Goca Tržan Marinković, kaže da se dobro seća tog momenta kada je Ivan zaprosio:
- Bio je to 19. septembar 2006. Vratila sam se sa nekog snimanja u Kragujevcu. Došla sam kući i on je rekao, ajde idi ti istuširaj se, čekam te u krevetu. Sve sam to obavila, izašla i videla da su pogašena sva svetla, zapalio je gomilu nekih sveća i bila sam u fazonu – šta ti je? Klekao je ispred mene i upitao – da li bi volela da ceo život provedeš sa mnom? Suprotno svojim očekivanjima da ću da plačem i slinim, počela sam da skačem po kući i vičem jes! Posle sedam dana saznala sam da sam u drugom stanju!

Reklame

Ostavite komentar