Goran Karan 8. marta u Centru “Sava”

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 31 Jan 2011

Hrvatski pevač Goran Karan održaće u Centru “Sava” svoj tradicionalni osmomartovski koncert u Beogradu, nazvan “Jute san se zajubija”.

“To je jedna od najlepših dalmatinskih izvornih pesama. Pokušaćemo je čak izvesti na jedan način. To je pesma koja može ići i a kapela, tako da će se nešto dogoditi u tom smislu”, rekao je Karan agenciji Beta.

Karan, koji je rođen u Beogradu, poslednjih godina priređuje koncerte za Dan žena u Domu sindikata ili Centru “Sava”, i sada kaže da bi izvođenje “Jute san se zajubija” mogao biti dobrodošao mali “pomak u programu, jer da bude zanimljivo mora biti malo na rubu, malo neuvežbano”.

Karan je rekao da je “Romanca pod zvizdama” naziv koncertnog DVD-ija i muzičkog diska koji bi uskoro trebalo da izda “Croatia Records” sa snimkom njegovog letošnjeg nastupa u Splitu.

Pevača poznatog po pesmama “Vagabundo”, “Ostani”, “Ružo moja bila” i “Lipa si lipa”, očekuje i 10. februara nastup na proslavi Kineske nove godine u Muzeju grada Zagreba.

“Iz društva hrvatsko-kineskog prijateljstva to organizuju, a ja sam spremio refren ‘Ostani’ na kineskom. Moj sin Roko govori kineski, pa mi je napisao nešto. Ne znam napamet moraću držati notes u ruci. Biće smešno”, najavljuje Karan.

Reklame

Ostavite komentar