I Miličinoj sestri zabranjen ulaz u “Pink”!!!

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 29 Jan 2011

Drama prvog čoveka „ružičaste televizije“ i dalje se nastavlja, a posle pašenoga Zlatka Krmpotića, na spisku nepoželjnih na „Pinku“ našla se i njegova supruga Lola, inače rođena sestra Milice Mitrović!

Kako „Alo!“ saznaje, Željko je već izdao naredbu da Krmpotićevu ne puštaju u zgradu, kao ni na ostale njegove posede:
- Samo tri dana pošto je Željko primljen u KBC Bežanijska kosa, Milici (koja je u tom trenutku bila uz njega) je stigla poruka od sestre sledeće sadržine: „Milice, našla sam Arapina da prodamo naše akcije na ‚Avali‘“. Kada je Mitrović video poruku, šokirao se! Nije mogao da veruje da neko blizak njegovoj porodici koristi to što je on u bolnici i razmišlja o rasprodaji porodičnog imetka – počinje priču za „Alo!“ dobro obavešteni izvor blizak porodici Mitrović, i dodaje da je još tada Željku pukao film, pa je rešio da otera od sebe sve one ljude za koje sumnja da ne rade u njegovom interesu.
Željko Mitrović potvrdio je za „Alo!“ da njegova svastika Lola Krmpotić više ne može da kroči u prostorije njegove televizije, gde je zvanično i dalje zaposlena:
- Odluka o zabrani pristupa Loli Krmpotić prostorijama „Pinka“ već je odštampana, ali ne i potpisana sa moje strane, jer ne želim da se neko samo sa otkazom izvuče iz ko zna kakvih krivičnih dela – izjavio je Mitrović za „Alo!“.
Do komentara Lole Krmpotić na novonastalu situaciju nismo uspeli da dođemo do zaključenja ovog broja.

Razdor počeo u Sloveniji!

Sukob između Željka Mitrovića i Zlatka Krmpotića počeo je u junu 2010. Godine, kada je prvi čovek „Pinka“ rešio da svoje poslovanje proširi u Sloveniju. Tada je na preporuku svog pašenoga na čelo „Pinkovog“ ogranka u „deželi“ postavio Jureta Zorčića. Međutim, Mitrović nije bio zadovoljan njegovim radom, pa ga je vrlo brzo razrešio funkcije, što je rezultiralo pravim medijskim ratom u Sloveniji. Kako se priča, Zorčić je preko svog najboljeg prijatelja Bojana Požara, vlasnika portala „pozareport“, plasirao u javnosti priče koje su imale za cilj da diskredituju Mitrovića i da se njegovo poslovanje u Sloveniji predstavi kao loše.

Krmpotić i Mitrović letos bili na jahti!

Izjavu Zlatka Krmpotića da u poslednjih godinu dana „sa Željkom nije popio ni kafu i da se uopšte nisu viđali“ demantovao je Mitrovićev bliski saradnik koji tvrdi da je bivši fudbaler prošlog leta boravio na jahti kod vlasnika „Pinka“:
- Ne znam kako može Krmpotić da kaže da Željka nije video godinu dana, kada je prošlog leta sedeo na jahti svog pašenoga sa porodicom. Tom prilikom mu je čak nudio kupca za akcije koje Željko ima na Televiziji „Avala“, međutim, prvi čovek „Pinka“ nije hteo ni da čuje za ovaj biznis.

Deset ljudi saslušano u policiji!

Redakciji našeg lista potvrđeno je u MUP-u da je u protekla dva dana u policiji saslušano desetak Mitrovićevih bliskih saradnika i članova šire porodice, po prijavi prvog čoveka „Pinka“ da je neko pokušavao da ga otruje. Kako smo uspeli da saznamo, među saslušanim licima nisu njegova supruga Milica (trenutno u Nemačkoj), njena sestra Lola, kao ni Zlatko Krmpotić, koji je u Atini.

Miličina sekretarica u dosluhu sa Lolom?!

Među prvima koji su otpušteni sa Televizije „Pink“ našla se Miličina sekretarica Aleksandra Korica i njena majka Nada, koja je radila isti posao kod drugog čoveka kompanije Ivana Vlatkovića. Kako „Alo!“ saznaje, Mitrović je naredio da njih dve budu otpuštene nakon što je otkrio da sve što se dešava u kancelarijama njega i njegove supruge, odmah bude referisano Loli Krmpotić:
- Željko je načuo da su Aleksandra i Nada poveravale Loli Krmpotić sve što se dešava u zgradi: Ko je došao kod Milice i Željka, zbog čega, koliko dugo su sedeli, da li je sklopljen neki posao i tome slično – otkriva naš izvor.

Reklame

Ostavite komentar