Igbala dočekala Ekrema

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 25 Jan 2011

Da Ekremu Jevriću sledi žestoko ribanje od supruge Igbale možda se najbolje može zaključiti po fotografiji snimljenoj na njujorškom aerodromu, posle njegove četvoromesečne ekskurzije simbolično nazvane „Eki voli Vendija“.

Naime, internet zvezdi je ovo prvi dolazak kući otkako je polovinom septembra krenuo put Beograda i Lisovića da unovči svoju popularnost stečenu pesmom „Kuća-pos‘o“.
- Kako je sleteo na aerodrom, Ekrem je bukvalno skočio Igbali u naručje. Počeo je odmah da je ljubi, grli i mazi, ne obazirući se na nekoliko hiljada ljudi. Za to vreme, njegova supruga je blago rečeno bila hladna, ali se udostojila jednog zagrljaja i poljupca, verovatno da narod ne vidi koliko je ljuta. Po njenom ponašanju moglo se zaključiti da se nije mnogo uželela svog Ekija, a i sama je nekoliko puta rekla da neće moći da pređe preko nekih stvari i zaboravi one „izlete“ sa Vendi. Ekrem joj je na aerodromu ponavljao da je voli, kako je jedva čekao da je vidi i da mu je neverovatno nedostajala. Po Igbalinom izrazu lica se moglo videti da mu ne veruje, pa je čak u jednom trenutku, kada je hteo da je poljubi u usta, okrenula glavu – rekao je za „Alo!“ izvor blizak Jevrićima i dodao da su odmah nakon sletanja aviona otišli u njihov dom ne bi li na miru popričali o svemu što se dešavalo u poslednje vreme.
S obzirom na to da smo imali prilike da dobro upoznamo Ekrema, nije isključeno da će se ponovo javiti Vendiju, ne bi li je pozdravio iz Njujorka grada, ali se nadamo da ovoga puta Igbala neće za to saznati.

Reklame

Ostavite komentar