Jelena Karleuša neće “Oskara”

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 20 Jan 2011

Pop diva Jelena Karleuša dozvoljava sebi luksuz da odbije nagradu! Naime, JK je ovih dana aktuelna kao jedan od tri kandidata u nominaciji za “Oskara” za folk pevačicu godine.

Kako Jelena već više od deset godina ne peva folk pesme, nije za čuđenje što ne želi ni nagradu u pomenutoj kategoriji. Pevačicini fanovi već su bili spremni da putem sms poruka svojoj miljenici obezbede pomenutu nagradu, ali Jelenin menadžment apeluje na njih da ne glasaju.

Samo neko muzički neobrazovan i nestručan može da uvrsti Jelenin dosadašnji rad u folk kategoriju. Pogotovu za godinu u kojoj je Jelena promovisala elektro-pop zvuk. Ovakav propust govori o neozbiljnosti same manifestacije i amaterskom pristupu samog izbora, kao i poigravanju sa onima koji glasaju. Ovim putem, apelujem na sve koji podržavaju Jelenin rad, da ne šalju svoje glasove, s obzirom da se Jelena neće pojaviti na pomenutoj manifestaciji, dokle god ne bude nominovana za ono čime se i bavi“, kaže Jelenin PR menadžer Zoran Birtašević za portal„Opera-17”.

Reklame

Ostavite komentar