Kalina Kovačević u drugom stanju

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 22 Jan 2011

Mlada glumica Kalina Kovačević uskoro će se ostvariti u najvažnijoj životnoj ulozi – postaće mama.

Ćerka glumice Ljiljane Blagojević i dramskog pisca Siniše Kovačevića je u četvrtom mesecu trudnoće i na leto bi trebalo da se porodi. Mada se već duže vreme šuška da je u blagoslovenom stanju, ona je tek pre nekoliko dana potvrdila glasine. Kalina, koju trenutno u televizijskoj seriji “Miris kiše na Balkanu” gledamo u ulozi Nine Salom, i njen dečko sportski menadžer Rade Ćaldović, svoju ljubav uskoro nameravaju da krunišu brakom. U petak smo pozvali Kalinu kako bismo iz prve ruke saznali pojedinosti o trudnoći i venčanju, ali glumica se nije javljala na telefon.

- Sa dečkom sam u dugoj i stabilnoj vezi i sasvim je normalno da planiramo venčanje – izjavila je nedavno Kalina Kovačević. – Nema tu ničeg neobičnog, ali ništa više od toga ne želim da kažem.

Reklame

1 komentar

  1. slavica said on 22/01/2011 at 13:27

    DOBRO JE DA JE NASLA COVEKA KOJI CE TRPETI NJENU NARAV I LJUBAV PREMA KAFANI I CASICI !MADA NI ON NIJE BLESAV,ZNA KOLIKO SU LJILJA BAKSUZ I DAVEZ SINISA BOGATI !SAMO STANOVE DA PRODAJU PA SU CAREVI ZA CITAV ZIVOT !A VEC ”REZIMSKI REZISER”JAVNOG SERVISA,PA LOVE IMAJU KAO DRVA!RUZNO PACE SA ”MAMINIM ‘VASPITANJEM DRSKE I BEZ SKRUPULA ZENE,BEZ EMOCIJA ZA DRUGE ,KOJA SVOM MUZU U SRED ”VECERE SA POVODOM AKO KAZE”DOSTA VISE NE SERI ”ONDA JE ZAISTA ”DOSTA’!SPORTSKI MENADZERU JEDNOM RECJU NEJEBO SI,AL SI BOGAT,BOLI TE…..!

Ostavite komentar