Ljubavna priča u “Zvezdama Granda”

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 12 Jan 2011

I ova sezona „Zvezda Granda“, pored budućih perjanica najjače produkcijske kuće, donosi i jednu ljubavnu priču.

Naime, Marija Marčeta iz Novog Sada, koja je pre nekoliko nedelja napustila takmičenje, u ljubavnoj je vezi sa Rastkom Obrenićem, poznatijem kao Žuti. Novopečeni par se često šeta zajedno, čuju se svakog dana, a kažu i da je Rastko drugi dečko otkako je upoznao Mariju, da je mnogo veseliji i opušteniji. Kada smo pozvali lepu Novosađanku da proverimo o čemu je zapravo reč, kroz osmeh nam je rekla da je zatečena našim saznanjem i da još ništa nije zvanično, što ne znači da neće biti:
- Zbunili ste me. Odakle vama to? Pa, čujemo se redovno, pred svaki nastup jedan drugom poželimo sreću, družimo se. Trenutno nemam dečka, ali možda to bude Rastko – kroz osmeh je prokomentarisala Marčeta.
Sa druge strane, mladi Obrenović je bio pričljiviji i potvrdio je da je u vezi sa koleginicom:
- To još nije zvanično. Čujemo se redovno, izlazimo, ali ništa konkretnije. Marija je baš lepa devojka i dopada mi se, pa ćemo videti šta će biti. Pošto je ispala iz takmičenja, podići ću glasače na noge, pa da je vratimo u baražu, voleo bih to – prokomentarisao je Žuti i dodao da će se on potruditi svim silama da je osvoji.

Reklame

Ostavite komentar