Maja i Firči ulaze u “Dvor”

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 28 Jan 2011

Bivši farmeri Maja Nikolić i Ivan Fece Firči ući će u nedelju uveče u rijaliti program „Dvor“, ali ne kao specijalni gosti već kao ravnopravni učesnici ovog šoua, saznaje „Alo!“ iz dobro obaveštenih izvora bliskih produkciji.

- Organizatori programa odlučili su da ubace Maju i Firčija kako bi malo podigli tenziju na dvoru. Poznato je da ni pevačica ni muzičar nemaju dlake na jeziku, te da kad im neko stane na žulj, znaju da budu jako nezgodni, pa se tako očekuje da će već naredne nedelje početi da leti perje po kompleksu u Šimanovcima ako im se neko zameri – kaže naš izvor.
- Iskustvo je pokazalo da su gledaocima mnogo zanimljivije scene u kojima se učesnici rijalitija svađaju nego kada se igraju i vesele, pa se krunski savet lako odlučio za ove muzičare, koji ne prezaju ni od čega i vode se onom „što na umu to na drumu“ – zaključuje izvor blizak produkciji, koji dodaje da će se Maja i Firči boriti za veliku novčanu nagradu kao i ostali učesnici, bez obzira na to što će u „Dvor“ ući posle dve nedelje od početka rijalitija.

Reklame

Ostavite komentar