Majkl Daglas pobedio rak

Izvor: vesti-online.rs
Postavljeno 11 Jan 2011

Američki glumac Majkl Daglas oduševio je svoje obožavaoce i sve koji su se posednjih meseci plašili za njegov život sjajnom vešću da je napokon pobedio rak grla.

“Osećam se sjajno, laknulo mi je. Tumor je nestao, no moram da odlazim na redovne mesečne kontrole kako bih stvar držao pod kontrolom”, rekao je Majkl u “Today showu”.

On je poslednjih nekoliko meseci bio podvrgnut hemoterapijama i radijaciji kako bi izlečio tumor grla, a sada je potvrdio da je lečenje dalo pozitivne rezultate.

“Ovo je bila divlja vožnja koja je trajala šest meseci. Izgubio sam skoro 15 kilograma, ali sam u međuvremenu uspeo da vratim šest”, otkrio je 66-godišnji Daglas koji je iskoristio priliku da porodici i prijateljima zahvali na podršci koja mu je pomogla u procesu izlečenja.

“Sva ta silna podrška koja je odjednom pristizala od moje porodice, prijatelja i obožavaoca pogodila me je i više nego sam to očekivao. Tim su mi činom dali novu perspektivu, obnovljenu zahvalnost i spoznaju koliko su mi svi ti ljudi bitni u životu. Sada mogu reći da zaista cenim život i sve što on predstavlja”, priznao je Majkl.

Reklame

Ostavite komentar