Navala Hrvatica na Beograd

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 05 Jan 2011

Prvo Severina, pa Nikolina, a za njima četa zgodnih Hrvatica stiže u Beograd! Kako najavljuje hrvatski Jutarnji list a prenosi Puls, u sklopu priprema za novu sezonu Velikog brata, koji će ovoga puta imati ex-Ju učesnike, čak sedam voditelja sa hrvatskog RTL-a će doći u Beograd na privremeni rad.

Šou koji će se ove godine održavati u Beogradu je rađen u koprodukcija međunarodne produkcijske kuće Endemol i srpskog Emotion Productiona, a u njemu će sa svojim ljudima učestvovati i hrvatska televizija RTL. Prema sadašnjim planovima, u Srbiju bi, kako Jutarnji saznaje, trebalo da doputuje sedmoro voditelja. Imena se još ne naziru, ali ne sumnjamo da će se, ako dođe neka od lepotica tipa Tatjane Jurić i Renate Sopek, dobro primiti u Beogradu, baš kao i što se to desilo s Nikolinom Pišek.

Renata Sopek je inače, Novu godinu dočekala upravo u Beogradu, s namerom da se uveri u tačnost priče o ludom provodu, i kako reče, uverila se.
- Nismo bili ni na kakvom organizovanom dočeku, nego smo tulumarili na beogradskim ulicama. Bilo je super. A naš glavni grad toliko ju je oduševio da je u njemu ostala još nekoliko dana posle dočeka.

Nova sezona Velikog brata biće drugačija od prethodnih, u njoj će učestvovati, osim Srba, i Hrvati, Crnogorci, Makedonci i Bosanci. U Hrvatskoj se za ovaj šou već prijavilo više od 4.000 ljudi!

Reklame

Ostavite komentar