Nina Janković impresionirana Milošem Krasićem

Izvor: Press online
Postavljeno 12 Jan 2011

Na pitanja novinara Press-a u vezi fudbala,  Nina Janković je dala veoma interesantne odgovore. Pogledajte.

Koliko ste pre filma pratili fudbal? Jeste li nekad odlazili na stadion?

- Samo jednom, pre dve i po godine kada je na stadionu Partizana, za koji navijam, gostovao Fenerbahče. Super sam se provela jer sam otišla sa društvom, ali mislim da sama nikada ne bih kupila kartu i otišla da gledam fudbal uživo.

Da li ste bili upoznati sa životnim biografijama reprezentativaca koji su 1930. nastupali na Svetskom prvenstvu u Montevideu?

- Nisam znala ništa o njima, ali nas je pisac istoimene knjige upoznao sa biografijama Moše, Tirketa i ostalih. Uz to smo ostvarile i divna poznanstva sa ćerkama i unucima glavnih junaka koji su nam najbolje približili njihov lik i delo, a tu je bio i muški deo ekipe koji se dobro razume u fudbal.

Mislite li da su se Tirke, Moša i Milutinac lepše udvarali devojkama od današnjih momaka?

- Apsolutno su bili bolji, tačnije, imali su bolji pristup. Mislim da su tih tridesetih muškarci više cenili žene i birali reči kojima im prilaze.

Kako vam se čine savremeni fudbaleri u poređenju sa junacima iz Montevidea?

- Mislim da su Tirke i ostali više igrali iz ljubavi i da ih je ljubav prema igri vukla napred. Danas je fudbal sve manje zabava i igra, a više biznis u kome su igrači malo precenjeni.

Koju ligu pratite na TV-u?

- Fudbal pratim s vremena na vreme, kada moj dečko ili društvo gledaju neku posebnu utakmicu na TV-u i, naravno, kada igra naša reprezentacija. Od stranih liga mi je najzanimljiviji italijanski Kalčo, pogotovu ako igraju Milan i Juventus.

Mislite li onda da je Pižon dobar selektor?

- Nisam stručnjak, pa ne mogu da procenim kvalitet Pižona, ali ono što znam i što čujem od ljudi iz svog okruženja jeste da je Antić bio super i da je dobro vodio ekipu.

Imate li omiljenog fudbalera?

- To je ubedljivo Miloš Krasić. Drugačiji je i zato povremeno pratim Juventus.

Najvažnija sporedna stvar na svetu za muškarce je fudbal, a za žene?

- Za mene je prva i najvažnija ljubav, a sporedna bi mogla da bude šoping (smeh).

Reklame

1 komentar

  1. žika said on 13/01/2011 at 12:26

    očekivano, ograničena je

Ostavite komentar