Očekuje nas šest novih rialitija

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 11 Jan 2011

Sudeći po tome kako jedan rialiti zamenjuje drugi na našim kanalima, čini se da su domaće televizije pronašle idealan recept kako da uz minimalni kreativni trud održe gledanost tokom čitave godine.

Samo tokom 2011. očekuje nas nekoliko serijala, što dobro poznatih rialitija poput “Velikog brata” i “Ja imam talenat”, tako i novih emisija kao što su “Dvor”, “Top-model” i “Domaćine, oženi se”, a postoje indicije i da će se realizovati prvi “X faktor” u Srbiji.

“Dvor”

Prvi sa emitovanjem startuje TV “Pink” sa rialitijem “Dvor”, u čije će se odaje u nedelju useliti 24 poznate ličnosti koje će se boriti za nagradu od 50.000 evra. Slavni će živeti 45 dana u pravom dvorcu koji je sagrađen u Šimanovcima, a na raspolaganju će im biti sav luksuz. Svake nedelje biraće se kralj i kraljica, a slično kao u „Farmi“, oni će birati svoje sluge. Osim sluga, biraju se dvorske dame, ali i dvorske lude, robovi… Takmičari će se boriti u srednjovekovnim viteškim sportovima poput mačevanja, ali i u plesovima na balovima.

„Veliki brat”

Nova sezona popularnog rialiti formata “Veliki brat”, u kojoj će po prvi put pravo učešća imati i takmičari iz Hrvatske, očekuje se na proleće. Koncept ostaje nepromenjen, a produkcija trenutno traga za idealnim voditeljima. U međuvremenu, u Hrvatskoj vlada prava pomama za ulaz u kuću na Košutnjaku, a na audicijama je učestvovalo više od 5.000 kandidata, od kojih su neki došli i iz Slovenije. Svi su željni lake i brze zarade, te im nije smetalo da odgovaraju na intimna pitanja poput: “Koliko često imate intimne odnose?”, “Koliko često se napijete?” i slično. Prvi kastinzi u Srbiji počinju ove nedelje u Čačku.

“Top-model”

“Prva” televizija ovog proleća donosi još jedan rialiti kreiran po svetski poznatom formatu “America’s Next Top Model”, koji mladim devojkama pruža priliku da postanu supermodeli. Pobednica će potpisati ekskluzivni ugovor, a njeno lice će se naći na naslovnim stranama prestižnih modnih časopisa. Šuška se da bi voditeljka ovog rialitija mogla biti bivša učesnica “Survivora” Katarina Vučetić, koja se i sama bavi manekenstvom.

“Ja imam talenat”

Zabavni rialiti serijal, koji je ostvario veliki uspeh tokom prve sezone, trenutno je u montaži, a biće uskoro emitovan na RTS-u. Žiri u sastavu Danica Maksimović, Aleksandar Milić Mili i Ivan Tasovac ponovo će odlučivati ko od nekoliko hiljada kandidata koji su se prijavili za ovaj šou zaslužuje da se nađe u borbi za veliku novčanu nagradu i za ekskluzivni ugovor koji će im pomoći da ostvare svetsku karijeru.

“Domaćine, oženi se”

Ovo će biti šou osmišljen prema uspešnom formatu „Farmer Wants A Wife“, koji ima zahtevan zadatak – da pomogne srpskim domaćinima da pronađu ljubav. Tokom emisije gledaoci “Prve” će imati priliku da se upoznaju sa načinom života srpskih seljaka kojima fali samo jedno da bi bili srećni: srodna duša. Voditeljski zadatak poveren je glumici Tijani Čurović, a emitovanje se očekuje na proleće.

Reklame

Ostavite komentar