Ponovo kreće “Amidži šou”

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 04 Jan 2011

Ognjen Amidžić vredno priprema “Amidži šou“, čija će nova sezona početi večeras. Očekuje nas potpuno nova scenografija, brojni zanimljivi gosti, a o svojim planovima govori u intervjuu za “Blic”.

Kad kreće novi šou i u čemu će se razlikovati?

- Prva emisija je zakazana za 4. januar, a studio u kojem radimo je dosta veći i ima potpuno novi izgled. Iskreno, ovako je trebalo da izgleda još u prvoj sezoni, ali tada smo startovali brzo i iz tehničkih razloga nismo mogli da realizujemo sve ideje. Srećom, sada smo to uspeli i imamo mnogo veći prostor za manevrisanje. Pored toga, zadržaćemo neke stvari iz prethodnih serijala i dodaćemo dosta novih.

Šta se dešava sa Oskarom?

- Za njega isto imamo dosta planova, ali videćemo na koji način će moći to da se realizuje.

Ko će biti prvi gost?

- U goste će doći finalisti „Farme“, a pored njih Jelena Karleuša će premijerno izvesti novu pesmu i ona za to sprema specijalni nastup. Takođe, napravićemo i malu retrospektivu 2010. godine.

Da li vidite Ivana Ivanovića kao konkurenciju?

- Svaki tok-šou koji se emituje jeste nam neki vid konkurencije, ali smatram da je dobro što to postoji jer zdrava i dobra konkurencija će samo stvoriti još kvalitetniji program.

Koga biste voleli od domaćih, a koga od stranih zvezda da ugostite?

- Voleo bih da ugostim sve ljude koji su uradili nešto bitno u 2010. godini. Pored toga, pokušaću da dovodim neke legende, a pošto će ovo biti prvi balkanski šou-program, odnosno prikazivaće se u svim zemljama gde se emituje “Pink”, trudiću se da to budu prave balkanske zvezde. Još ranije sam rekao da bih voleo da ugostim i neke strane zvezde, imam i dosta kontakata sa nekima, ali ne želim da se gađam imenima.

Reklame

Ostavite komentar