Porodica Jarić se seli u Sijenu

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 24 Jan 2011

Košarkaš Marko Jarić je u Sijeni odigrao debi utakmicu za novi klub Montepaski, kojem je sudeći po pobedi doneo sreću. Romantičan renesansni gradić je ovih dana posetila i njegova supruga Adrijana Lima. S obzirom na to da je jedna od najplaćenijih i najseksepilnijih manekenki sveta, Adrijana je među Italijanima izazvala velike simpatije.

Ovaj put ona je u Sijenu došla da bi nekoliko dana provela sa suprugom. S obzirom na to da je Marko od prošle srede smešten u “Grand hotel Kontinental”, ona mu se priključila u apartmanu sa pet zvezdica. Hotel će im poslužiti umesto kuće sve do danas, kada se Adrijana vratila svojim poslovnim obavezama, pistama i blicevima fotoaparata.

Zapravo, ona je u Sijeni provela nekoliko dana kako bi zajedno sa Markom odlučila koju će kuću kupiti. U njoj će živeti, ali čuveni model se neće zbog muževljeve karijere u potpunosti povući u ovaj mali grad. Ona će po potrebi putovati na revije, snimanja i nedelje mode.

Lokalni mediji su je željno iščekivali, ali nisu imali informaciju kada stiže u Toskanu. Zato su je danima čekali u zasedi ispred hotela. Uhvatili su je u trenutku kada je iz hotelskog lobija izašla na ulicu i pokušala da uđe u taksi.

- Prvi put sam u ovom gradu, nadam se da ću ga upoznati i da ću dolaziti često. Nisam nikada videla Palio (tradicionalna konjička trka kroz grad), ali ko zna, možda hoću ove godine – rekla je okupljenim novinarima.
Saznalo se kasnije da je lepa Brazilka u Sijenu stigla sama, da ju je vozač dovezao u crnom „mercedesu“ zatamljenih stakala od aerodroma Fjumičino do „Grand hotela“. Ćerku Valentinu je ostavila u Americi.
“Lepa, privlačna, visoka, mršava, ali posle prelaska okeana i autoputa stigla je bez šminke i visokih štikli. U Sijenu je doputovala u kratkim čizmama, farmerkama i kratkoj rokerskoj kožnoj jakni. Donela je jedan mali kofer, a usput je čitala časopis “People”.

Reklame

Ostavite komentar