Propevala Čumetova Žena: Ivana Buha izdaje album

Izvor: Kurir
Postavljeno 22 Jan 2011

Atraktivna supruga Ljubiše Buhe Čumeta Ivana Buha odlučila je da snimi album prvenac! Kako je, po tvrdnji upućenih, talentovana za muziku i ima odlične vokalne kvalitete, životna saputnica svedoka saradnika u procesu za ubistvo Zorana Đinđića rado je ušla u studio i snimila devet pesama.


- Tačno je da pripremam album. Sav novac od njegove prodaje otići će u humanitarne svrhe, tačnije, u Institut za majku i dete. Već u nedelju će sve biti gotovo, a za koju produkcijsku kuću ću izdati CD, još ne znam. Verovatno će to biti neka od onih koje imaju svoje emisije na televiziji Pink. Album je moderan, nešto između narodne i zabavne muzike, ali više vuče ka zabavnjacima. Imam dve balade, a ostalo su brže numere – rekla je Ivana ekskluzivno za Kurir.

Nema sumnje da će album izazvati veliku pažnju javnosti, s obzirom na to da su na njemu radili neki od naših najpoznatijih autora popularne muzike: Aleksandar Milić Mili, Rade Krstić, Boki Milošević. Pesme su snimljene u studiju Saše Miloševića Mareta, koji je napisao pobedničku evrovizijsku numeru „Molitva“ za Mariju Šerifović.
Ostaje još samo da čujemo pesme, pa nek ide život.

Reklame

Ostavite komentar