Rijaliti Dvor: Bebi Dol sve zlatnike daje za cigare

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 31 Jan 2011

Dragana Trišić, kao što je i obećala, prava je opasna kraljica i svoju vladavinu na dvoru je iskoristila da svim dvoranima pokaže “gde im je mesto”. A najviše pometnje je izazvala prilikom podele zlatnika.

Naime, u “Dvor” je stiglo pismo Krunskog saveta u kome je kralju i kraljici naređeno da isplate sluškinju i nadzornika. Pošto su se dogovorili koliko će im dati, pozvali su ih da dođu.

Dragana je rekla kako je kraljevstvo u teškoj finansijskoj situaciji i da vladari nemaju nijedan zlatnik u kasi. Dejan je prokomentarisao da je to i očekivao, međutim, kraljica je uzviknula da se samo šalila i da će im dati zaslužene zlatnike.

Svako od njih dvoje je dobio po 45 zlatnika. Vanesa je prokomentarisala kako uopšte nije zadovoljna jer vladari nisu darežljivi.

U međuvremenu, svi su svoj novac dobijen u rialitiju koristili za svoje potrebe. Denis i Bebi Dol su razvili pravu feudalnu razmenu. Naime, kako je Bebi ostala bez cigareta, bila je primorana da od Denisa kupi cigarete za četiri zlatnika. On je u međuvremenu od kralja dobio još 20 zlatnika jer im je zadihtovao prozore.

Nakon što su vladari isplatili sluškinju i nadzorinka, ostalo im je još 30 zlatnika koje su dali Đusu. Njemu su poverili da preostali novac podeli kako smatra da je najbolje jer je on častio sve ručkom već drugog dana.

Reklame

Ostavite komentar