Rijaliti Dvor: I Vanesa jedan od učesnika

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 08 Jan 2011

Pored zvezda „Granda“ Joce Stefanovića i Nemanje Nikolića, zatim Miroljuba Aranđelovića Kemiša, repera Đusa i Danijela Pavlovića, u novom rijaliti programu „Dvor“ će se naći još i pomalo zaboravljena folk pevačica Vanesa Šokčić!

Pored pomenute ekipe, naći će se i mladi pevač Nikola Paunović, koji je rijaliti iskustvo stekao u šou programu „Operacija trijumf“:
- Rijaliti šou, koji sa emitovanjem kreće 16. januara na „ružičastoj“ televiziji, postao je bogatiji za još dva učesnika, Vanesu Šokčić i Nikolu Paunovića. „Plavi haos“, kako su je nekada zvali, nema nikakvo iskustvo u rijalitiju, dok Nikola Paunović ima iza sebe učešće u „Operaciji trijumf“, tako da nema sumnje da će se dobro snaći – kaže za naš list dobroobavešten izvor i dodaje da je skoro gotov spisak učesnika.
U rijalitiju „Dvor“ će biti 20 učesnika, 10 muškaraca i 10 žena, koji će se 45 dana boriti za premiju od 50.000 evra, koliko je nagradni fond ovog prestižnog rijaliti šoua. Ko će imati najveću sreću i pobediti, odlučiće publika i sami učesnici ovog do sada neviđenog rijalitija.

Kao što je već pisano, kraljevski dvor smešten je u Šimanovcima, a ekipa lista Alo bila je na licu mesta, gde se uverila da su radovi gotovo pri kraju. Čelnici produkcije „Pink“ ubeđeni su da će unutrašnjost „Dvora“ ostaviti bez daha, kako publiku pored malih ekrana, tako i same učesnike.

Reklame

Ostavite komentar