Rijaliti Dvor: Novinarka “Alo!” prva kraljica

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 24 Jan 2011

Novinarka našeg lista Dragana Tripić ući će u anale rijaliti programa „Dvor“ kao prva kraljica uz koju je za kralja izabran Nebojša Čolić Fiko.

Dragana je na presto došla kada se točak sreće zaustavio na njenom imenu, dok su Fiku izabrali ostali učesnici rijalitija, a kraljica je ovu priliku iskoristila da izrazi čast zbog svoje nove uloge u „Dvoru“ i pozdravi prijatelje.
– Velika mi je čast što sam postala prva kraljica ovog rijalitija. Želim samo da pozdravim svoju ćerku Sašku, sve prijatelje i kolege u redakciji dnevnog lista „Alo!“- kratko se obratila naša novinarka prisutnima, a ona i njen kralj su za monarhe izabrani na nedelju dana.
Dragana i Fiko su krunisani nakon sinoćnjeg ulaska u novi luksuzni dvor, a odmah po proglašenju osim prestola dobili su i krune. Posle inauguracije u novom rijalitiju kralj i kraljica su odenuli i kraljevske odore, a upoznati su se i sa svojim novim odajama.
Počasni gosti kraljevskog para i čitavog „Dvora“ sinoć su bili najveća folk diva na Balkanu Svetlana Ceca Ražnatović koja se dvorjanima prva pridružila na žurci, a pored nje veselje su ulepšali i Ana Bekuta, Saša Kovačević, Slavica Ćukteraš i Bane Mojićević. Ana Bekuta je svojim hitovima sve učesnike rijalitija podigla na noge, a kralja naterala i da povede kolo.
Dragana i Fiko će kao kraljevski par boraviti u posebnom objektu, odnosno dvoru, a sa njima će stanovati i njihova služavka i nadzornik.
Sinoć su svi seljani kako se sada nazivaju učesnici dvora koji nisu izabrani za kralja i kraljicu dobili zlatnike kojima će moći da kupuju proizvode u novoj prodavnici i priušte sebi tretmane u kozmetičkom salonu u „Dvoru“.
Nakon proglašenja kralja i kraljice produkcija „Pinkovog“ rijalitija učesnike je obradovala vatrometom, posle čega je započela žurka, na kojoj se osim Bekute mikrofona latio i Bane Mojićević, dok je Ceca razgovarala sa dvorjanima. Tako je folk diva popričala sa svojim prijateljima Lanom i Dejanom Milićevićem, a priliku da joj priđe i iskaže svoje divljenje iskoristila je i Slovenka Urška. Najbolja atmosfera nastala je kada je svoj veliki hit „Od izvora dva putića“ zapevala kraljica narodne muzike Lepa Lukić, a po ponoći pevačica Izvorinka Milošević proslavila je rođenadan, te su joj svi dvorjani čestitali dok je pevala svoje pesme.

Reklame

Ostavite komentar