Rijaliti Dvor: Osmorica nominovanih

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 22 Jan 2011

Ognjen Amidžić je učesnicima rijalitija opet pokvario zabavu – nenajavljenim nominacijama, a čak osam takmičara je nominovano za izbacivanje.

Ove nedelje na “listi za odstrel” su samo muškarci: Đus, Igor, Nemanja, Danijel, Dejan Cukić, Ćemo, Fiko i Joca, a publika će da odluči ko nije dostojon kraljevskih odaja.

Svi su morali da nominuju po četiri muškarca, a pored žena sigurni učesnici koji će u nedelju da vide kapije kraljevstva su Deni, Peca, Dejan Milićević i Stojan.

Većina nije imala prave razloge za nominacije, a Tamara smatra da u Dvor ne zaslužuju da odu Dejan Cukić (želi da ide), Fiko (i on je nju nominovao), Nemanja (jer je kralj) i Dejan Milićević (zato što ga obožava).

Vatrenoj Slovenki je bilo “baš teško”, ali je nominovala Denija, Igora, Dejana Milićevića i Pecu. Nina je prvo nominovala Đusa, ali je povukla glas, pa je na spisak stavila Cukića, Igora, Ćemu i Danijela Pavlovića.

Lana je nominovala Jocu, Danijela (jer se guši u rijalitiju), Igora i Ćemu, a Dragana je nominovala Dejana Cukića, Igora, Nemanju (jer su je nominovali) i Danijela (nije se dobro snašao). Vanesa je bez konkretnog razloga nominovala Nemanju, Denija, Pipa i Pecu (slabo kuva kafu).

Bebi je zatražila da oni koju su je nominovali dignu ruke i što su i uradili Ćemo, Nemanja, Joca, Deni i Igor kojeg je poštedela. Jelena je zbog toga što se “nisu zanali ranije” nominovala Pecu, Danijela, Fika i Igora, a Mika Đusa, Fika, Stojana i Dejana Milićevića.

Ni Lepoj nije bilo lako ali je ipak vodila računa o tome ko je nju nominovao pa je za izbacivanje birala Đusa, Nemanju, Igora i Fika, dok je Izvorinka glasala za Nemanju, Fiku “mučenog”, Dejana Cukića i Danijela.

A onda je došao red na “okrivljene”. Đus više ne bi da se druži sa “ortacima koji imaju pametnija posla od rijalitija” – Danijelom, Denijem, Stojanom i Ćemom.

Igor je bio kratak: Peca, Fiko, Ćemo (jer ga je gađao papirima) i Danijel. Nemanja je ponovio, kao i većina da nema razlog za nominacije ali je morao, pa su se na njegovoj listi našli Dejan Milićević, Peca, Joca i Stojan.

Danijel je uzvatio Igoru i Đusu, a nasumice je odabrao Jocu i Ćemu. Deni je prvo objasnio da niko ne treba da se ljuti, a onda je na listu stavio Đusa, Jocu (koji mu je ukrao ženu), Fiku (mnogo hrče) i Stojana.

Peca je nominovao Jocu, obojicu Dejana i Đusa, a Dejan Cukić je glaso za Đusa, Pecu, Ćemu i Danijela. Ćemo je Igoru, Danijelu i Cukiću vratio nominacije, a bez razloga je nominovao Milićevića. Fiko je konstatovao da su pravila surova i na “listu za odstrel” iz “prozaičnih razloga” stavio Igora, Denija, Ćemu i Jocu.

Milićević večeras nije plakao i nominovao je Nemanju, Đusa (moraju da idu da rade spot), Ćemu (mnogo ga nervira) i Dejana Cukića (zbog njega je lio suze). Stojan je ko iz topa ispalio: Deni, Nemanja, Đus i Joca, jer su i oni njega. Joca je nominovao Danijela (jer je iza oblaka i ovo nije igra za njega), Pecu, Nemanju i Denija.

Reklame

Ostavite komentar