Rijaliti Parovi: Baš se zakomplikovalo …

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 13 Jan 2011

U rijalitiju „Parovi“ polako postaje zamršena situacija i više se ne zna ko je čiji dečko i ko je čija devojka. Miloš Vuković, koji je prozvan „Kazanova“, više ne bira sa kojom će da bude.

Posle svađe sa svojom devojkom Zoricom Dukić, dečko se bacio u ozbiljno osvajanje tuđih devojaka i, kako primećujemo, ne bira sredstva. Naime, on je u utorak veče popio koju više i bacio se u osvajanje. Mladi karatista se dohvatio Kristine Spremo, devojke Danijela Đurića, koja ne miriše njegovu lepšu polovinu. Oni su sve vreme igrali provokativno, da su ostali ukućani i gledaoci pomislili da će se do kraja dogoditi seks, i to uživo. Zorica, kao da se ništa ne dešava, stajala je sa strane i đuskala sa drugim ukućankama, dok je Kristininom dečku jednog trenutka zasmetalo sve ovo, pa je morao da im priđe i da ih upozori da se kontrolišu.
- Ljudi, zabavljajte se vi, ali samo malo lakše. Nemojte da preterujete – kroz blaženi osmeh obratio im se Đurić, koji je nastavio da se zabavlja i da peva. Karatista, ne obraćajući pažnju na to što Danijel priča, sve više je stiskao njegovu devojku, koja očito i nije u vezi sa pevačem, i jednog trenutka joj šapnuo da se odvoje od ostalih.
- Ajmo do kupatila! Ajde negde da odemo! Hoćeš? – bio je uporan Miloš. Manekenka je odolela ovoga puta iskušenju, ali ne sumnjamo da će sledeći put popustiti, jer od samog početka šmeka ovog borbenog momka.

Muzičar Peđa D Boj je ušao u raspravu sa većinom ukućana.
- Ovde nemam šta da naučim ni od koga, osim od Srne i Irfana! Ne mogu da dođem do reči od nekih koji nemaju ništa pametno da kažu!
Posle dosta alkohola, skočio je i viknuo:
- Nemojte me je*ati! Izvadiću „budalu“!
Ubrzo se pravdao da je više popio, ali je ipak rekao:
- Svi ste vi ku*ac od džet-seta! Došao sam ovde zbog love! Svi nešto glume! Je*ite se svi!!!
Otišao je u dvorište da puši, naglašavajući da mu niko ne prilazi.

Reklame

Ostavite komentar