Rijaliti Parovi: Igor i dalje ponižava Slađu

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 31 Jan 2011

Igor Matić ponovo je ponizio svoju devojku Slađu Delibašić tako što se ovog puta pijan valjao po podu, a zatim ljubio cipele pevačici Darji Miloševski. Pevačicini prijatelji i porodica razočarani!

Ok. Sad je stvarno preterao.
Denserka Slađa Delibašić doživela je još jedno poniženje od strane svog dečka Igora Matića pred kamerama televizije Happy, ali ovog puta publika i pevačicini prijatelji smatraju da je preterao.

Naime, u vidno alkoholisanom stanju Igor je na žurki pre neki dan počeo da se valja po podu, a kad mu to nije bilo dovoljno prešao je na ljubljenje cipela pevačice Darje Miloševski, koja je sa svojim “Fiesta Band-om” zabavljala ukućane.

U jednom momentu, kao da mu je proradila griža savesti pa je počeo da se pravda:

- Ovo radim bendu jer ćete sutra imati naslove i bićete popularniji! Simpatični ste mi, pa toliko mogu da učinim… – nestručno se pravdao Igor, ali nažalost, izgleda da nije bilo dovoljno ubedljiv.

Svesna da je u direktnom prenosu gleda veliki broj ljudi Darja se trudila da deluje opušteno i normalno, ali sada kaže da joj je bilo zaista neprijatno!

- Bilo mi je zaista neprijatno. Pet puta sam ga sklanjala od sebe, ali nije vredelo. On se toliko srozao u mojim očima da nemam reči kojim bih ga opisala. Mada zna se kako se zove stvar na kojoj se brišu cipele ispred vrata – kaže Darja povodom pomenute situacije za Opera-17.com.

Sličnog mišljenja je i pevačicin PR menadžer Draško Alorić, koji je očigledno zateknut razvijom situacije između Slađe i Igora:

- U čitavoj toj situaciji najmanje mi je jasno to ko je Igor da bi on nekome pravio reklamu. Njegova sreća je u tome što se taj reality zove “Parovi”, jer da je kojim slučajem drugačije ušla bi samo Slađa, a ne i on. Mislim da on svesno koristi svojih pet minuta slave, naravno, preko Slađinih leđa i to nije na mestu. Po onome što vidim, deluje kao da se ne obazire to što njegovo ponašanje Slađu čini nesrećnom i što je zbog njega i sinoć preplakala celu noć. Ostaviću svoj profesionalizam po strani i odmah nakon što Slađa napusti reality ćemo Silvija (Slađina ćerka prim. aut.) i ja da joj otvorimo oči - rekao je Draško za Opera-17.com u jednom dahu, a onda se osvrnuo i na to o čemu je razgovarao sa pevačicom pre ulaska u “Parove”.

- Ona je već dugo na estradi i odlično poznaje pravila, ali znajući kakva je dobrica pre samog ulaska smo joj dali savet koji glasi: Nemoj nikome dozvoliti publicitet preko svojih leđa. Upravo to je ono što se u ovom momentu događa i to od osobe od koje smo najmanje očekivali. Svi koji Slađu odlično poznajemo shvatamo da je u velikoj krizi i da sigurno razmišlja da napusti Parove. S druge strane, mislim da to nije ono što publika želi. Svakako, podržaćemo je šta god da odluči, ali to neće umanjiti naše razočaranje dotičnim – završava Draško.

Dakle, ako je suditi po Draškovim izjavama biće žestoko nakon što pevačica i njen dečko napuste reality. Čini se da se publika, pevačicin PR, ali i njena porodica, slažu da Igor nije pravi dečko za nju. No, konačnu odluku ipak ima sama Slađa.

Reklame

1 komentar

  1. MladenBg said on 01/02/2011 at 09:09

    Pa ko je i Sladja! Da joj nije bilo Djoganija ne bi bila tu gde jeste…. !! A vec kada je sa njim moze li biti drugacija….isti su samo se ona dobro folira i glumi pozitivan lik! Oboje su sacuvaj boze…… Njoj bi bilo bolje da se drzi kuhinje i varjace… mozda bude nesto od nje!! Jer ovako vredja one koji znaju sta je moderan balet, hip hop….sto god!

Ostavite komentar