Rijaliti Parovi: Karolina očajna što je Peđina devojka

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 06 Jan 2011

Znamo već da u “Parovima” ima “parova” koji to baš i nisu. Dosta njih se očigledno “uparilo” zbog samog učešća i novca, ali za sada otvoreno puca samo između mlađane Karoline Jovanović i Peđe D’ Boya, bivšeg muzičara. Njih dvoje bez pardona pokazuju da su par samo na papiru, što i nije čudno jer razlika između njih je 38 godina

Dok je juče Peđa sa pevačem Danijelom Đurićem komponovao pesmu, pod nazivom “Karolina”, prava Karolina se poveravala upravo Danijelovoj devojci Kristini i otvoreno govorila o svom platonskom odnosu sa Peđom, došaptavajući se s vremena na vreme. Očaj ne silazi sa njenog lica, i već je sada pitanje koliko će izdržati u ovoj lažnoj situaciji.

Dok se Karolina nećkala i dvoumila u vezi same prirode svog odnosa sa Peđom, Kristina ju je ubeđivala da se opusti, i onda joj je objašnjavala, potpuno nesvesna karolininog očaja, da je poljubac i seks sa dečkom nešto što se podrazumeva kada su dvoje u vezi. Očigledno je jedino da se Karolini ne dopadaju uslovi pod kojima je ušla na dvor, a šta će dalje biti između nje i Peđe videćemo uskoro… Mada, trebalo je ranije da razmisli.

Reklame

1 komentar

  1. MladenBg said on 07/01/2011 at 08:23

    Kad bi ova ovca inace bila u javnosti da se ne skida gola i koristi ljude koji su poznati da se nadje u javnosti.Trebala je da ukljuci svoj mozgic pa pre nego sto je usla! Sada bi i jare i pare! Pedja je stari macan, svetski posetilac zurki, playboy….bonvivan….i nekada je bio najlepsi momak u Beogradu pricao mi je cale. Uostalom on je bar interesantan, takav kakav je … a cuti i “misli”!Ha, ha ha….!

Ostavite komentar